Kuyt usikker mot England

Dirk Kuyt skadet seg på trening med landslaget i dag og er usikker til kampen i morgen. Daniel Agger kåret til årets talent.

Liverpool har ikke hatt flaks med spissene sine denne høsten. Variabel utteling og flere av dem med korte opphold på skadebenken har vært status hittil. Craig Bellamy har akkurat kommet tilbake fra et lite avbrekk – og jakter etter formen. Robbie Fowler har også vært på behandlingsbenken i tillegg til å slite med å overbevise i de kampene han har fått prøvd seg i. Peter Crouch og Dirk Kuyt har dermed blitt de to som Rafa har endt opp med de siste ukene og som for øyeblikket ser ut til å ha rangen.

På dagens trening skadet imidlertid Kuyt seg og fullførte ikke treningen. På TV-bildene så det ut som han slo opp en gammel ankelskade. Han gikk av banen i smerter, og er dermed usikker før kampen mot England i morgen kveld. Skaden er trolig ikke alvorlig, men spissen kan selvsagt også risikere å miste helgens kamp mot Middlesbrough.

UPDATE: Sky Sports News sier i kveld at Kuyt selv håper på å bli spilleklar til i morgen kveld.

Agger – Årets fotballtalent
Daniel Agger ble i går kåret til Årets Fotballtalent i Danmark. På et direktesendt TV-show på dansk TV2 kunne han plukke opp utmerkelsen. Han ble i 2005 kåret til Årets unge spiller i Danmark. Christian Poulsen ble kåret til årets spiller. Du kan se bilder fra kåringen på denne linken.