Kuyt vurderer fremtiden

Dirk Kuyt hos Feyenoord sier at han tar noen dager i tenkeboksen før han tar en beslutning om hvor han har lyst til å spille neste sesong. Salg av Antonio Barragan fortsatt på skinner.

Snarlig avgjørelse om Kuyt
Dirk Kuyt skal ha stått på ønskelisten til Liverpool allerede i fjor sommer, men toppscoreren ble da priset ut av markedet av Feyenoord.  Spilleren selv har sagt at han har en drøm om å spille i Premier League, og trener Erwin Koeman er også blitt sitert på at det nå er spillerens marked og at dersom noen ønsker å forlate en klubb er det nesten umulig å stoppe dem.

Kuyt har nå nettopp kommet tilbake fra ferie som følge av VM-spill, men har bedt ledelsen i Feyenoord om noen ekstra dager til å tenke over hva han ønsker.

- Jeg har en overenskomst med trener Erwin Koeman om at jeg kan bruke noen ekstra dager til å tenke over min fremtid, sier angriperen til sportsavisen AD Sportwereld.

Dersom det viser seg at kapteinen til Feyenoord søker lykken utenfor Rotterdam er Liverpool ventet å være en av mange interesserte klubber.  Prisen for spilleren som fyller 26 år denne uka, vil imidlertid være avgjørende for en Rafael Benitez som må ta hensyn til sitt transferbudsjett i jakten på å komplettere sin stall.


Deportivo bekrefter snarlig overgang
Presidenten til Deportivo La Coruna, Augusto Cesar Lendoiro, bekrefter at overgangen til Antonio Barragan fra Liverpool fortsatt vil bli gjennomført.  Klubbene ble tidligere enige om en overgangsum på £1.7M, men spilleren har ikke vært tilgjengelig for signering.

- Alt som gjenstår før overgangen er sluttført er at dokumentene blir signert, bekrefter Lendoiro.

Barragan er opptatt med Spania U19, som begynner sitt spill i EM i morgen med kamp mot Tyrkia.  Kampen sendes direkte på Eurosport fra kl 18.00.