Kvartfinalen omberammet til 9.januar

Gårsdagens avlyste kvartfinale i ligacupen vil nå bli spilt på Anfield tirsdag 9.januar kl 20.45. Billettene til kampen i går vil fortsatt være gyldige.

Liverpools kvartfinale i Carling Cup, mot Arsenal, vil nå bli spilt tirsdag 9.januar klokken 20.45. Det bekrefter Liverpool FC nå i ettermiddag, etter at oppgjøret måtte utsettes på grunn av tåke i går kveld. Det er ellers klart at kampen vil bli vist live på Sky Sports.

Dette betyr at den omberammede kampen kommer bare tre dager etter at klubbene møtes til dyst i 3.runde i FA-cupen. Datoen samenfaller også med de opprinnelige datoene for semifinalene i ligacupen, så dermed må også den ene semifinalen spilles på en senere dato.

Supportere som hadde billett til gårsdagens kamp, og som aldri gikk inn på stadion, kan bare beholde sine billetter. Disse vil være gyldige også i den omberammede kampen. Folk som gikk inn på stadion bes kontakte billettkontoret til Liverpool FC. Dersom den nye datoen ikke passer, er det også mulig å få refundert billettutlegg.