Kvintett i hatten

Liverpool, Chelsea, West Ham, Middlesbrough og Charlton med i FA-Cup trekning i morgen. Liverpool v Manchester City i juniorfinale. Jol avviser interesse for Cissé.

Semifinale trekkes
Kl 13.55 i morgen trekkes semifinalene i FA-Cupen.  Siden det ble uavgjort mellom Charlton og Middlesbrough i kveld er det fem lag som fortsatt er med i turneringen.  Kampsteder og tidspunkt blir først avgjort etter at trekningen er foretatt.


Juniorene møter City
Manchester City gikk i kveld videre til den nasjonale juniorfinalen, etter å ha slått Newcastle over to kamper.  Liverpool møter derfor gamle kjente når de spiller sin fjerde finale, og skal prøve å vinne for andre gang i historien.  I ligaen denne sesongen har U18 laget til John Owens tapt 0-1 og 1-2 for City, i to jevnspilte kamper.  Juniorlaget benyttet imidlertid ikke spillere fra Melwood i de kampene, og vil være forsterket med spillere som Godwin Antwi, Jack Hobbs og Paul Anderson i finalen. 
Finalen spilles 13. og 21.april, den første kampen går på Anfield og returen på City of Manchester Stadium.  Begge kampene vises på Sky Sports.

Tottenham avviser spekulasjoner
Etter at agenten til Djibril Cissé, Ranko Stoijic, tidligere i uka har antydet at hans klient er interessert i en overgang til Spurs og at laget til London vil være det samme, slår man nå tilbake fra White Hart Lane.  

- Vi har ingen interesse i spilleren, sier manager Martin Jol.  – Jeg kan snakke ærlig om det nå, og alle visste at vi var på utkikk etter å hente noen inn på lån i januar.  Det var selvfølgelig mange aktuelle navn, vi har lister, og noen kan ha nevnt Cissé.  Det ble imidlertid ikke aktuelt å hente noen fra den nevnte lista og vi besluttet at det ville holde med Mido, Robbie Keane og Jermaine Defoe.  Det viste seg å være riktig.

- Angående Cissé til neste sesong, så finnes det ingen sannhet i det.