LFC bekrefter Aurelio-kjøp

Liverpool FC bekrefter at de har sikret seg venstrebacken Fabio Aurelio. Brasilianeren skrev under på en fireårskontrakt nå i ettermiddag. Medisinske tester for Morientes og Hamann.

Liverpool FC bekrefter på sin offisielle nettside at de har sikret seg Fabio Aurelio. Den brasilianske venstrebacken satte navnestrekket sitt på en fireårskontrakt med Anfield-klubben nå i ettermiddag.

Aurelio vant den spanske ligaen med Valencia under Rafael Benitez sin ledelse, og kommer nå gratis fra den spanske klubben ettersom kontrakten hans var løpt ut. Han blir den første brasilianer i Liverpool FC.

- Fabio er en kvalitetsspiller, og en virkelig bra signering for oss, uttaler Benitez til liverpoolfc.tv.

- Hans tekniske ferdigheter er fantastiske, og han har et godt venstrebein. Han vil gi stallen ytterligere bredde. Han har gode holdninger og er en vinner, skryter manageren.

Morientes bestod medisinsk test
Fernando Morientes fullførte sin £3M-overgang til Valencia i dag, ved å bestå den medisinske testen. Dermed kunne han signere 3-årsavtalen som allerede var avtalt. 

- Jeg er glad for å starte et nytt kapittel i min karriere i denne klubben. Jeg har vært veldig heldig med alle klubbene jeg har fått spille for, og jeg håper å vinne titler også her, siteres han på Valencias offisielle nettsted i den forbindelse.

Morientes gjorde 12 mål på 61 kamper i løpet av sine 18 måneder i Liverpool, etter å ha ankommet for £6.3M fra Real Madrid i januar 2005.

Hamann har gjennomført medisinsk test
Dietmar Hamann skal nå ha gjennomført den medisinske testen hos Manchester City, og det forventes at tyskeren fullfører overgangen til City of Manchester Stadium i løpet av de nærmeste dagene. Det er Bolton Evening News som melder dette. Didi vil i så fall få en toårskontrakt hos de lyseblå.