LFC vil ha £8M for Cissé

Liverpool har satt en prislapp på sin mest ettertraktede salgsvare. Rafa håper å snart sikre seg Daniel Alves. Tidligere rød ute av VM.

Marseille viser interesse
Ifølge Liverpool Echo håper man på Anfield å sikre seg £8M for salget av Djibril Cissé.  Rafael Benitez har gjort det klart overfor spilleren at han ikke er med i klubbens fremtidsplaner, og Liverpool er beredt til et solid tap på de £14M man betalte til Auxerre for to år siden.

Spilleren selv sier at det har vært kontakt fra Marseille, Lyon og PSG, men ifølge Echo er det bare Marseille som har vist seriøs interesse.

Avisen skriver også at representanter for Liverpool nå prøver å fullføre en avtale som bringer Daniel Alves til Anfield for om lag £7M.  Real Madrid og spesielt Barcelona har ifølge media også vært ute etter den brasilianske høyrevingen, men Rafa Benitez skal ha god tro på at han kan hente spilleren fra Sevilla.

Flere aviser hevdet i dag tidlig at Wigan ønsker å hente Chris Kirkland på lån for neste sesong, men Liverpool skal først og fremst være interessert i å selge Kirkland.  Wigan har lagt inn bud både på Andy Johnson og Robert Huth tidligere denne uka og har åpenbart en solid konto tilgjengelig for inngående transfers.


Smicer ute av VM
Et tsjekkisk telegrambyrå skriver i dag at skaden til Vladimir Smicer er så alvorlig at den tidligere Liverpool-spilleren ikke vil bli spilleklar for Tjekkia i VM.