Lincoln City - Liverpool XI 1-2 (0-2)

Førstelagsspillerne som var med til Lincoln fikk 45 minutters gjennomkjøring i sommerens siste preseason-kamp. Mark Gonzalez imponerte med nytt mål.

Hobbs var kaptein mot moderklubben Et forsterket reservelag slo i kveld Lincoln 2-1 på bortebane etter mål av Gonzalez og Idrizaj. Kampen var en del av overgangssummen til Jack Hobbs. Stopperen ble hentet til Anfield i 2005 som unggutt og fikk aldri noen lang karriere i moderklubben. Han fikk faktisk kun tre minutter på førstelaget – men er likevel den yngste spilleren til å ha spilt ligafotball for klubben. I kveld var han kaptein for de røde.

Med spillere som Robbie Fowler, Mark Gonzalez, Jan Kromkamp og Aurelio på laget ble Liverpool minst etter nummer for stor foran 9461 tilskuere (utsolgt). Spesielt Fowler og Gonzalez var gode de første 45. Sistnevnte virket løpsvillig og sulten og scoret også et bra mål.

Målet kom midtveis i første omgang da han dro seg fri på venstre og knallet ballen i nota. Chileneren imponerte igjen med god teknikk og målteft. Fem minutter tidligere hadde Fowler misbrukt en kjempesjanse. Ved pause var det greit at de røde ledet. Gjestene hadde hele tiden god kontroll og skulle ledet med mye mer.

Rett før pause blir det 2-0 når Antwi header i tverrligger på innlegg og Idrizaj nikker returen enkelt i mål.

På det første kvarteret etter pause hadde Peltier et susende langskudd  som keeper redder og Anderson var også frempå med to gode forsøk. Liverpool styrte kampen og var nærmere 3-0 enn hjemmelaget redusering.

En personlig feil av innbytter Smith gav Lincoln et billig reduseringsmål ved Ryan Semple.

Neil Mellor gjorde comeback og kunne ha scoret da han skaffet seg rom og utfordret keeper med et godt langskudd 20 minutter før slutt. Med drøyt ti minutter igjen å spille var samme spiller farlig frempå på en corner og satte en heading i stolpen. Spissen virket målfarlig og kunne ha scoret et hattrick med marginene på sin side.

Gary Ablett ledet reservene for første gang, mens Benitez satt på tribuen.