Lindfield gleder seg til finalen

Toppscorer Craig Lindfield ser frem til torsdagens juniorfinale. Fowler-mania i Bolton. Liverpool med rullestol-lag. ”Capital of Culture” sponser veldedighetskamp.

I et intervju med liverpoolfc.tv sier spissen Craig Lindfield at han nå har begynt nedtellingen til torsdagens første finale i FA Youth Cup, mot Manhcester City på Anfield. Lindfield er Liverpools toppscorer i turneringen, og nå kan den første finalen nesten ikke komme fort nok for angriperen.

- Vi er alle spente på denne kampen, og vi vet vi har en god mulighet til å få revansje over Manchester City som har slått oss to ganger denne sesongen i ligaspillet. Vi føler at vi har bevist at vi er minst like gode som dem i disse kampene, og vi føler ærlig talt at vi skal klare å slå dem, uttaler Lindfield til klubbens nettside.

- Dette blir den største kampen vi har spilt i, og vi gleder oss til å komme i gang. Det har vært tøffe treninger i det siste, fordi alle ønsker en plass på finalelaget. Vi ønsker å vinne dette trofeet, og vil yte maksimalt så snart dommeren blåser i gang kampen. Det hadde vært fint å vinne komfortabelt på Anfield, slik at vi tar med oss en god ledelse til City of Manchester Stadium. Men jeg tar til takke med en knapp seier så lenge vi holder nullen. Det hadde imidlertid vært fint å hatt et par mål å gå på, avslutter han.

Fowler-mania i Bolton
Etter at Sam Allardyce ymtet frampå om at han ønsker Robbie Fowler velkommen til Bolton om Liverpool ikke gir han ny kontrakt, har det oppstått nærmest Fowler-mania på Reebok Stadium. I dag har både ringreven Gary Speed og Bolton-formann Phil Gartside kommentert saken.

Speed tror Bolton gjør et kjempekupp om de slår kloa i Fowler.

- Han er en fantastisk spiller og en fantastisk målgjører. Dersom han får tak i ballen inne i feltet, setter han den i mål. Sam Allardyce har en evne til å få det beste ut av folk sent i karrieren, noe jeg selv er et eksempel på. Jeg er sikker på at Robbie Fowler ville ha blitt et fint tilskudd til troppen her i Bolton. Men jeg er også sikker på at han ønsker å bli i Liverpool om de gir han en ny kontrakt, sier han.

Formann Gartside mener at det som har vært skrevet om dette bare er spekulasjoner, men innrømmer at Sam Allardyce nok kan være interessert i spilleren.

- Robbie Fowler kunne nok ha blitt en hit i Bolton, men så langt er dette bare spekulasjoner. Vi har ikke en gang diskutert det med manageren. Men det er opplagt at Sam er interessert i en spiller som har gjort 13 mål på 14 kamper mot oss. Han vil i det minste slutte å gjøre mål mot oss da, spøker Bolton-formannen.

Liverpool med rullestol-lag
Liverpool FC har akkurat startet opp et eget fotballag for rullestolbrukere. De røde har i tillegg til dette tre lag for voksne med ulike grader av bevegelseshemming, og også juniorlag for både gutter og jenter. I tillegg har de et juniorlag for døve. Alle lagene har en trening for uka.

Sponsoravtale for 86-finalen
Som kjent spilles en revansjekamp mellom finalelagene fra FA-cupfinalen i 1986 på Anfield 1.mai. Kulturkomiteen i Liverpool kommer i den forbindelse til å betale £35 000 for å få ’08-logoen på spillernes trøyer. Pengene går til kampen mot brystkreft gjennom fondet opprettet av Marina Dalglish.