Liverpool-duo kan bli hvilt mot Sverige

Mye tyder på at Steven Gerrard, og kanskje også Peter Crouch, blir hvilt når England møter Sverige i tirsdagens VM-kamp. Dette for å unngå suspensjoner på Liverpool-duoen.

Steven Gerrard, Peter Crouch og Frank Lampard har alle pådratt seg ett gult kort hver i løpet av Englands to første kamper i VM-sluttspillet, og nå er det ting som tyder på at landslagssjef Sven Göran Eriksson kommer til å hvile to av disse tre spillerne i tirsdagens kamp mot Sverige, for å unngå suspensjoner i 1/8-delsfinalen. Og i følge BBC er det Liverpool-duoen som mest sannsynlig står over Sverige-kampen.

- Dersom vi måtte vinne for å gå videre ville jeg trolig ha brukt alle tre, men nå trenger jeg ikke å gjøre det, sier Eriksson til BBC.

Det antas altså at Gerrard er den midtbanespilleren som mest sannsynlig blir hvilt mot svenskene, mens Wayne Rooney kan komme til å starte kampen i stedet for Crouch. Owen Hargreaves er favoritt til å ta Gerrards plass på midtbanen, ved siden av Frank Lampard. Michael Carrick er en annen kandidat.

- Vi har tre spillere med gule kort, og jeg kommer kanskje til å la en eller to av de hvile. Jeg ønsker ikke å sette ut alle tre, kommenterer Eriksson.

- Jeg kunne tenke meg å bruke Wayne Rooney fra start av mot Sverige, men jeg må konsultere med legene og fysioterapeutene først. Wayne Rooney og Michael Owen på topp er en mulighet, men jeg vet de mangler kamptrening, legger svensken til før møtet med sine landsmenn.