Liverpool får £750 000 for Mellor

Dersom Neil Mellor velger å fortsette karrieren i Hearts, får Liverpool utbetalt £750 000 for spissen. Men Mellor selv tviler på at han vil flytte til Skottland.

Som vi nevnte i går vil Neil Mellor nå ha samtaler med Hearts, etter at den skotske klubben ble enig med Liverpool om en overgang for reservelagssissen. De røde skal ha blitt tilbudt £750 000 for Sheffield-gutten, men spilleren selv skal være lite lysten på å forlate Anfield nå.

Mellor, som gjorde mål for reservelaget i kampen mot Newcastle mandag kveld, har som kjent vært gjennom kirurgiske inngrep i begge knærne, og har ikke spilt førstelagsfotball for Liverpool siden FA-cupkampen mot Burnley for ett år siden.

- Hearts er interessert i å kjøpe Neil, og de har gjort en avtale med Liverpool. Jeg har snakket med Rick Parry, og Neil står fritt til å snakke med Hearts. Det kommer han til å gjøre, men han utelukker slett ikke at han fortsetter i Liverpool. Han har fortsatt kontrakt på Anfield, utaler spillerens agent, Mick McGuire.

Billetter til Stamford Bridge
Liverpool har mottatt 3 095 billetter til ligakampen mot Chelsea på Stamford Bridge 5.februar. Disse vil bli solgt til sesongkortinnehavere som har mer enn 7 bortekamper i fjor registrert på sitt fancard. Billettsalget starter i morgen.