Liverpool må bryte statistikk

Morgendagens motstander Aston Villa er det eneste ubeseirede laget i Premier League, men de forventer tøff motstand på Anfield. Harry Kewell vil ha profilert sjef.

Bare uavgjort borte
Under sin nye sjef Martin O’Neill har Aston Villa først og fremst blitt et vanskelig lag å slå.  Laget fra Villa Park har tre seire og seks uavgjorte på sine ni ligakamper denne sesongen.  På fremmed gress har man delt poengene i alle fire kampene, og det inkluderer besøk hos Arsenal og Chelsea.

Midtstopper Olof Mellberg understreker at det er viktig å ta poeng også på dårlige dager, men har ingen illusjon om at det ikke kommer til å bli vanskelig på Anfield.

- Liverpool er et av de tøffeste bortekampene du kan så overfor, i likhet med Arsenal og Chelsea, mener svensken.  – Vi kan imidlertid ta selvtillit fra at vi har spilt uavgjort mot Arsenal og Chelsea og ikke tapt på bortebane.

- Det er også en styrke dersom du kan ta poeng på dager hvor du ikke spiller veldig bra.  Det har vært viktig denne sesongen, at vi ikke har tapt selv om vi ikke har vært på topp i 90 minutter.

Lagkamerat Gareth Barry ser fram til å møte sin tidligere lagkamerat Peter Crouch, og mener at det var feil å selge den lange spissen.

- Hvis en ser på det nå, så vil jeg si at det var feil å selge Crouch, innrømmer Barry.

- Han har gjort det virkelig bra for Liverpool og England, slik at han ville ha vært en styrke for alle klubber i Premier League.  Det inkluderer oss.

- Han har bevist hva han står for på internasjonalt nivå.  Da han var her i Villa var mitt inntrykk at han var ikke bare god i lufta.  Han har gode føtter, han har også scoret noen mål, og han er fortsatt en ung spiller som kan få enda mer erfaring foran mål.

Bennett er dommer
Erfarne Steve Bennett skal dømme Liverpool v Aston Villa i morgen.


Kewell vil ha et stort navn
Australia markerte seg under VM i Tyskland i sommer, under den erfarne treneren Guus Hiddink, da man knapt ble slått av mesterne Italia i cupspillet.  Assistenten Graham Arnold har tatt over tømmene midlertidig etter at Hiddink forsvant, og Harry Kewell mener at man nå må få tak i et profilert navn til å lede ”kenguruene”.

- Jeg mener at du behøver en ledertype, og vi behøver en slik type i Australia, sier Harry. 

- Jeg mener at Hiddink var en av de beste managerne jeg har jobbet for, og dersom vi kan få tak i en som har halvparten så god som ham har vi kommet langt.