Liverpool med bud på Alves

Den spanske avisen AS skriver i dag at Liverpool har lagt inn et bud på 10,3 millioner euro (£7M) for Sevillas høyreback Daniel Alves. Sevilla skal allerede ha avslått budet.

Akkurat som Liverpool Echo antydet for noen dager siden, så har Liverpool altså lagt inn bud på Sevillas brasilianske høyreback. Den spanske klubben har allerede avslått budet, men det betyr ikke at overgangen har falt i fisk av den grunn. Sevilla er nemlig klare til å forhandle videre om spilleren med sin engelske motpart.

Daniel Alves står på ønskelisten både til Liverpool og Barcelona foran neste sesong, og at de røde nå har lagt inn bud på spilleren kan tyde på at de ønsker å komme katalanerne i forkjøpet i kampen om brasilianerens tjenester.

Budet til Liverpool på £7M skal ha blitt blankt avfeid av presidenten i Sevilla. Ledelsen i den spanske klubben anser imidlertid dette som et startpunkt i forhandlingene med engelskmennene. I Sevilla mener man at markedsverdiene til Alves har økt betraktelig de siste månedene, og skal ikke være villige til å selge for under 20 millioner euro. Altså nærmere dobbelt så mye som Liverpools første bud på spilleren.

AS skriver at forhandlingene mellom Liverpool og Sevilla fremover vil avhenge av flere faktorer. Blant annet kan muligheter til å inkludere andre spillere i handelen være en av disse.

Alves skal ha uttalt at han tror han lett kan omstille seg til spill for Liverpool, ettersom klubben både har spansk trener og flere spanske spillere i stallen.