Liverpool med godt tak på WBA

Statistikken taler i fordel Liverpool foran kampen mot West Bromwich. Rennie dømmer på The Hawthorns. Billetter til overs til Blackburn-kampen. Allardyce kritiserer Stelios.

Etter at Premier League ble opprettet har Liverpool spilt fem kamper mot West Bromwich. Det har endt med fem seire, uten at de røde har sluppet inn baklengsmål. Anfield-klubben vil jakte sin fjerde strake ligaseier på The Hawthorns i morgen, mens WBA håper å unngå sitt fjerde strake hjemmetap. Hjemmelaget har faktisk bare tatt ett av de siste 18 mulige poengene.

Bryan Robsons lag ligger på plassen over nedrykkstreken, tre poeng foran Birmingham og Portsmouth. De to sistnevnte har imidlertid en kamp til gode på West Bromwich. Midlands klubben har nå eksakt like mange poeng som på samme tid i fjor, da man unngikk nedrykk med så å si siste spark på ballen.

Albion har bare vunnet en av sine 13 siste hjemmekamper mot Liverpool, og ved de to siste anledningene har de røde vunnet henholdsvis 6-0 og 5-0 på The Hawthorns. Anfield klubben står allerede nå bokført med seks poeng mer enn man oppnådde i hele fjorårssesongen.

Rennie dømmer
Uriah Rennie har fått oppgaven som kampleder i morgen. Dette blir hans fjerde Liverpool-kamp denne sesongen. De tre andre har vært spilt på Anfield. Vi snakker om 2-0 seieren over West Ham, 3-0 seieren over Wigan og 1-1 kampen mot Birmingham. Han har dømt WBA bare en gang denne sesongen, i 2-0 tapet mot Blackburn i oktober. Som linjemenn på The Hawthorns får han med seg John Holbrook og Gavin Ward, mens Lee Probert er fjerdedommer.

Billetter til overs mot Blackburn
Billettkontoret på Anfield melder at det blir billetter til overs til bortekampen mot Blackburn etter at sesongkortholderne har fått sitt. Dermed går billetter til kampen på Ewood Park i salg til alle fancard-holdere kommende tirsdag. Kampen blir som kjent spilt søndag 16.april.

Allardyce kritiserer Stelios
Det er intern uro i Bolton etter at Stelios Giannakopoulos nylig gikk ut og sa han gjerne ville spille for Liverpool. Nå har manager Sam Allardyce gitt grekeren merkelappen ”tåpelig”. Big Sam skal være forbannet over uttalelsene som spilleren har kommet med, spesielt ettersom grekeren nylig forlenget sin kontrakt med klubben.

- Stelios signerte en treårskontrakt med oss nylig, så det er vi som bestemmer om han skal bli solgt eller ikke. Han burde ikke ha sagt noe så tåpelig som dette. Han gjorde en feil. Han har ambisjoner, og har hatt det lenge, men han burde ikke ha gått ut på den måten her, uttaler Allardyce til Sky Sports.