Liverpool sikret seg ung ire

Liverpool FC har i dag skrevet toårskontrakt med den 16 år gamle irske midtbanespilleren Shane O'Connor. Rafa føler med Valencias befolkning etter togulykke. 86-finalen på norsk tv onsdag.

Lokalavisen i Cork i Irland, Evening Echo, melder at Liverpool har sikret seg Wilton Uniteds Shane O’Connor. 16-åringen som har spilt for de lokale klubbene Rockmount, Maymount Celtic og Wilton skrev under en toårskontrakt med Anfield-klubben i dag.

O’Connor er midtbanespiller, og ble oppdaget av Liverpools akademitrener Jim Waldron under Liverpool-akademiets fotballskole i Cork i fjor sommer. Liverpool skal for øvrig i år kjøre en utvidet fotballskole i Cork-området fra 17. – 22.juli.

Rafas tanker går til Valencia
Rafael Benitez og de øvrige medlemmene av hans stab og spillerstall som har vært innom Valencia sender i kveld sine kondolanser til familiene som har blitt berørt av den tragiske t-baneulykken i den spanske byen. Både Pako Ayesteran, Jose Manuell Ochotorena, Eduardo Macia, Fabio Aurelio og Momo Sissoko har alle en fortid i Valencia, og føler sterkt med byens befolkning i denne tragiske stunden. Minst 41 personer er omkommet i ulykken ved en av byens undergrunnsstasjoner.

- Vi har mange glade minner fra tiden vår i Valencia, og sender våre kondolanser til familier og venner av de som mistet livet i denne forferdelige ulykken. De er i våre tanker, og vi ber for dem i en vanskelig stund, uttaler manageren til liverpoolfc.tv.

86-finalen på norsk TV
Onsdag kl. 21.00 sender SportN et opptak av FA-cupfinalen fra 1986 mellom Everton og Liverpool. FA-cupfinalen i 1986 var et klassisk lokaloppgjør mellom to klubber fra samme by; Everton og Liverpool. De to klubbenes mannskap besto av noen av tidenes største stjerner. På Liverpool spilte blant annet Bruce Grobbelaar, Alan Hansen, Kenny Dalglish og Ian Rush, mens Kevin Ratcliffe, Gary Lineker, Peter Reid og Trevor Steven var stjernene i Evertons mannskap. Finalen ble som vanlig spilt foran 98.000 tilskuere på Wembley Stadium og ble både spennende og velspilt. Og den endte som kjent på beste mulig måte, med rød seier.