Liverpool tar ansvar i billett-saken

Liverpool FC sier i dag at de vil erstatte de stjålne cupfinalebillettene ved å bruke de billettene som var øremerket en trekning blant fankortholdere med to cupkamper på sine kort.

Det ser nå ut som Liverpool FC satser på ordne opp for de som har blitt frastjålet sine cupfinale-billetter på egen hånd.

- Vi tror nå at antallet billetter som ble stjålet på fredag ikke er så høyt som først antatt, og at det reelle antallet stjålne billetter kan komme ned mot 1000. Vi er fortsatt ikke helt sikre på det eksakte antallet, da billetter som skulle vært levert senest mandag av en eller annen grunn fortsatt befinner seg et sted i postgangen, sier daglig leder Rick Parry i en uttalelse i dag.

- Vi har bestemt oss for at billettene som egentlig var øremerket en trekning blant fankortholdere nå i stedet vil erstatte de stjålne billettene. Vi føler oss trygge på at de aller fleste av de supporterne som har blitt frastjålet sine billetter vil få en ny billett til finalen på denne måten. Vårt billettkontor vil kontakte disse supporterne i dag for å fortelle dem at de får nye billetter.

- Selvsagt vil de supporterne som har søknader inne om å være med på trekningen blant fankortholderne bli skuffet, men vi føler dette er den beste måten å løse en vanskelig situasjon på.

- Vi var skuffet over vår opprinnelige lave billettkvote, og nå blir det ytterligere 1000 Liverpool-fans som ikke får sett finalen som en følge av billett-tyveriet. Vi er veldig misfornøyde med at fans som har støttet laget gjennom turneringen nå ikke får overvære finalen, og blir skadelidende som en uskyldig tredjepart i denne saken.