Liverpool trekker seg fra Alves-handelen?

Agenten til Daniel Alves antyder at Liverpool kan være i ferd med å trekke seg fra forhandlingene. Sevillas steile holdning kan tvinge Benitez til å vurdere andre alternativer.

Sky Sports sitt nettsted melder i dag at Liverpool kan være i ferd med å trekke seg fra Alves-handelen. Anfield-klubben har i lengre tid forhandlet med Sevilla om Daniel Alves, og brasilianeren har hele tiden stått øverst på Rafael Benitez sin ønskeliste for denne sommeren. Så langt har imidlertid de røde ikke opplevd annet enn frustrasjoner i forsøket på å sikre seg flankespilleren.

Sevilla fortsetter nemlig å stå steilt på sitt prisforlangende på over £10M i denne overgangssagaen, noe som kan tvinge Liverpool til å begynne og se seg om etter alternativer. De røde er nemlig ikke interesserte i å strekke seg så langt som Sevilla ønsker i denne saken. Spillerens agent, Jose Rodriguez Baster, frykter nå i alle fall at Rafael Benitez skal begynne å miste tålmodigheten med Sevilla-ledelsen.

- Vi prøver å få til en avtale, men det er ikke lett. Dersom dette ikke ordner seg snart, vil Benitez begynne å se seg rundt etter alternativer, slår Baster fast til Sky Sports.