Liverpool var ikke interessert i Duff

Rafael Benitez var ikke interessert da Chelsea bød frem Damien Duff. Birmingham vil stå på krava når det gjelder Pennant. Avreise til Sveits på onsdag. Paletta takler så det suser.

Liverpool Echo skriver i ettermiddag at Liverpool-ledelsen finner det besynderlig at enkelte aviser hevder at klubben ble slått av Newcastle i kampen om signaturen til Damien Duff. Lokalavisen på Merseyside kan opplyse at Chelsea rett og slett tilbød Duff til Anfield-klubben, og Kenyon & Co skal også ha latt det bli offentlig kjent at de ga Liverpool tillatelse til å snakke med den irske landslagsspilleren. Liverpool skal imidlertid i følge Echo overhodet ikke ha vist interesse for flankespilleren.

Birmingham krever £8M for Pennant
Birmingham akter ikke å fire på kravene når det gjelder Jermaine Pennant. Det skriver lokalavisen Birmingham Mail. Blåtrøyene skal ha fortalt Liverpool at de må betale om lag £8M for å kunne sikre seg høyrevingen. Avisen antyder at Liverpool kommer til å følge opp sin interesse for Pennant med et bud på £5M en de nærmeste dagene, men dette vil i følge Birmingham-manager Steve Bruce i så fall bli avvist.

- Vi har fått et bud fra Liverpool på Pennant, ikke flere, uttaler Bruce, og bekrefter samtidig at dette budet var på om lag £3.5M.

- Det er to-tre uker siden vi avslo dette budet. Vi betalte £3M for spilleren, og Arsenal skal også ha 25% av inntektene ved et videresalg. Det sier seg dermed selv at vi ikke selger han for £3.5M. Det hele avhenger nå av hvor langt Liverpool er villige til å strekke seg. Møter de ikke vår verdsetting av spilleren, blir det ingen handel, legger han til.

Med kurs for Sveits
Onsdag setter en samlet Liverpool-tropp kurs for treningsleiren i Sveits. I løpet av oppholdet vil harde treningsøkter bli spedd på med treningskamper mot Kaiserslautern, Grasshoppers og Mainz.

Fornøyd med Paletta
Rafael Benitez roser i dag Gabriel Paletta, etter argentinerens solide innsats i treningskampen mot Crewe i helgen. Manageren mener at den unge midtstopperen har levert et solid førsteinntrykk på Melwood, og tror at Paletta kan bli en favoritt hos supporterne med sine knallharde taklinger og oppofrende spill.

- Språkbarrieren er fortsatt et problem for Gabriel, men han tar nå engelsk-leksjoner. Han har i alle fall ikke problemer med taklingene, uttaler en Benitez til liverpoolfc.tv.

Det argentinske stjerneskuddet er med andre ord på god vei til å finne seg til rette i sine nye omgivelser.