Liverpool vil appellere kortet til Garcia

Liverpools manager uttalte etter kampen at de kommer til å appellere dommer Howard Webbs direkte røde kort mot Luis Garcia. Rafa har snakket med dommeren etter kampen og håpet er at Luis fortsatt kan spille finalen.

Det røde kortet til Garcia og Mullins etter 81 minutter gir begge spillerne en automatisk dispensasjon på tre kamper. Dette betyr at de mister Cupfinalen.

- Dommeren forstår situasjonen og har fortalt meg at han vil se situasjonen om igjen på video, sier manageren videre.

Ham legger til: - Det er ikke enkelt for dommere i slike situasjoner, Det viktigste for meg var at hendelsen i seg selv ikke var alvorlig. Begge spillerne ha unnskyldt seg ovenfor dommeren og hverandre.

- Vi må nå avvente dommerens avgjørelse etter å ha sett tv-bildene. Vi vil appellere hvis han mister Cupfinalen etter en slik hendelse. Luis er veldig skuffet over seg selv. Det er opp til oss og hjelpe ham nå.

Rafa var fornøyd med kampresultatet og lagets innsats. – Vi planla å bruke Cissé på venstre og det fungerte veldig bra. Han gjorde en god jobb for oss i kveld. Rafa gjentar at resultatet ikke vil ha stor betydning for selve finalen. Den lever sitt eget liv.