Liverpool vil ha Alves

Ifølge Liverpool Echo planlegger Rafael Benitez et bud på Daniel Alves hos Sevilla. Engelske trøyenummer. Radioprogram om FA-Cup finalen.

Ny brasilianer aktuell
Daniel Alves ga nylig uttrykk for at han visste at Liverpool var interessert i hans signatur, og i dag skriver Chris Bascombe i Liverpool Echo at Rafael Benitez planlegger et bud på den bralianske kruttønna.  Alves kan både spille back og ving på høyresiden. 

Ifølge Echo skal imidlertid også Barcelona ha 23-åringen på sin handleblokk.  Liverpool skal være villig til å by £7M for spilleren, men et Sevilla som har god økonomi etter tidligere salg av spillere som Jose Reyes og Sergio Ramos vil ventelig forlange mer enn det.

Alves, eller bare Daniel som han gjerne kalles, kom ikke med i den brasilianske VM-troppen til tross for en god sesong for UEFA-Cup mester Sevilla.  Han spilte 35 kamper denne sesongen, og bokførte seg for 3 scoringer og 7 målgivende, enten det var som back eller ving.  Den temperamentsfulle søramerikaner pådro seg 11 gule og et rødt kort. 

Med argentinske Gabriel Paletta og brasilianske Fabio Aurelio også på vei til Anfield kan det et vesentlig sterkere sydlandsk preg på Liverpools tropp til nete sesong.


Crouch med nr. 21
Liverpools engelske kontingent i VM vil bære trøyenummer 4 (Steven Gerrard), 15 (Jamie Carragher) og 21 (Peter Crouch). 

De elleve første nummer gir trolig en hentydning til hvilken førsteoppstilling Sven-Göran Eriksoon har for et skadefritt England:  Robinson; Neville, Terry, Ferdinand, A.Cole; Beckham, Gerrard, Lampard, J.Cole; Rooney, Owen.


Om FA-Cup finalen – på BBC
BBC Radio Merseyside sender i kveld kl 22.05 et timeslangt program om FA-Cup finalen mot West Ham.