Lykkelig matchvinner

Daniel Agger var en lykkelig matchvinner etter kvelden ligacupkamp mot Birmingham, mens Bolo Zenden ble kåret til banens beste spiller av flere medier.

Daniel Agger ble matchvinner og sendte Liverpool til kvartfinalen i ligacupen. Etter kampen beskrev dansken dette som den perfekte kveld for han personlig. Midtstopperen nettet kontant fra kloss hold etter at Birmingham ikke klarte å klarere en corner like før pause. Det var nok til at Liverpool kunne notere sin femte seier på rad.

- Selvsagt var det viktigste å vinne kampen, men det gjorde også godt for meg å score mål i tillegg til at vi holdt nullen bakover. Det var en perfekt kveld for meg personlig, ettersom vi gjorde jobben vår og fikk det resultatet vi ønsket, uttalte Agger etter kampslutt.

Bolo Zenden ble utnevnt til Man of the Match av både liverpool.no og liverpoolfc.tv. Nederlenderen uttalte etter å ha fått kampen litt på avstand at han nå er ivrig etter å gå helt til finalen og vinne den.

- Kommer vi oss gjennom kvartfinalen har vi en mulighet til å gå helt til topps. Det er slik vi ønsker det. Det var ingen god fotballkamp i kveld, men vi vant på bortebane og holdt nullen. Dette har vært to av våre akilleshæler denne sesongen, men i kveld viste vi at vi stadig blir bedre, og det vil vi fortsette med.

- Denne turneringen er viktig for oss, og alt vi kan gjøre er å prøve og vinne den. Det ble en vanskelig kamp for oss i kveld, ettersom vi ikke klarte å avgjøre kampen når vi hadde sjansene til det. På 1-0 er du aldri komfortabel, men jeg syntes vi fortjente seieren, avsluttet Zenden.

Rafael Benitez kunne bare samtykke med nederlenderen. Også Rafa syntes det hadde vært en vanskelig kamp.

- Det var vanskelig for oss der ute. Vi hadde noen klare sjanser, men de hadde også et par muligheter. De ga oss god cupmotstand. Det er bra for våre supportere at vi er videre. Jeg byttet ut en del spillere, og det var noen unge gutter der ute som spilte bra mot en tøff motstander, sa Rafa.

Birmingham-manager Steve Bruce poengterte også at hans lag ikke hadde vært uten muligheter.

- Vi hadde to-tre gode sjanser, men du må ta vare på dem. Maik Taylor holdt oss inne i kampen med å redde straffesparket.