Mannix utlånt til Accrington

David Mannix skal den neste måneden spille for Accrington Stanley i League Two. Benítez' 150.kamp direkte på Canal+. Reservekamp på Viasat Sport 2. James Ryan tilbake på Irland U19.

David Mannix har gått på en måneds lån til Accrington Stanley. Midtbanespilleren spilte for Liverpools U17-lag allerede som 13-åring, og ble regnet som en meget lovende spiller. Men i løpet av årene på akademiet har han vært mye plaget av skader, noe som har hindret utviklingen. Han har blant annet vært gjennom fem operasjoner i sitt høyre kne. Forrige sesong ble også ødelagt av skade, da 21-åringen pådro seg et benbrudd i januar.

Spilleren er fast inventar på reservelaget, men fremdeles et godt stykke unna førstelagsspill. Han har kontrakt på Anfield fram til sommeren 2007, og beskrives som en dyktig pasningsspiller som kan bruke begge bein. Håpet er at utlånsavtalen med League Two-klubben vil gi ham verdifull kamptrening.

Accrington skriver på sine nettsider at de har sikret seg spilleren i hard konkurranse med flere andre klubber, blant annet Burnley og Preston. Mannix kan komme til å debutere for sin nye klubb mot Grimsby lørdag.

Benítez’ 150.kamp direkte på Canal+
Rafael Benítez vil feire 150 kamper som manager for Liverpool, når de røde tar i mot Fulham på Anfield lørdag 9. desember kl. 16:00. Oppgjøret er valgt ut som hovedkamp på Canal+ Sport 1 i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Reservekamp på Viasat Sport 2
Liverpools reservelag spiller neste ligakamp først 7.desember. Da gjester Manchester Uniteds nest beste Racecourse Ground i Wrexham. Kampen vises direkte på Viasat Sport 2 kl. 20:00, og det er sendningen fra bortelagets egen tv-kanalen, MUTV, som legges ut. Dere er herved advart mot partiske kommentatorer.

James Ryan tilbake på Irland U19
Midtbanespilleren James Ryan var først tilbake i spill i begynnelsen av november etter å ha slitt med langvarig skade. Nå er han også tilbake i landslagsfotballen. Irland U19 setter kursen for Paris og en privatlandskamp mot Frankrike U19 den 6.desember, og Ryan er å finne i Sean McCaffreys 18-mannstropp. Oppgjøret er et viktig ledd i forberedelsene til vårens EM-kvalifisering.