Marca hevder Aurelio er klar for Liverpool

Den spanske storavisen Marca hevder i dag at den brasilianske venstrebacken Fabio Aurelio nå er klar for Liverpool på free transfer fra Valencia. Medjani klar for Toulon-turneringen.

Madrid-avisen Marca mener å kunne bekrefte at Liverpool har sikret seg venstrebacken Fabio Aurelio på Bosman-overgang fra Valencia. Den siste tiden har klubber som Villareal og Real Madrid blitt nevnt i samme åndedrag som brasilianeren, men den spanske storavisen mener nå altså at kampen om gratisspilleren er over, og at Liverpool har sikret seg en avtale med brassen.

Dersom det er hold i rapportene fra Spania vil dette utvilsomt bety ytterligere konkurranse om venstreback-plassen for karer som John Arne Riise og Stephen Warnock.

Marca hevder at Aurelio vil spille på Anfield i de neste fire årene, og at brasilianeren allerede har begynt å ta engelsk-kurs.

Medjani i Toulon-turneringen
Vertsnasjonen Frankrike har tatt ut sitt U-20 mannskap til den årlige Toulon-turneringen for ungdomslandslag, som i år går av stabelen i perioden 14.-25.mai. I troppen som består av 20 spillere har franskmennene funnet plass til Liverpools unge stopper Carl Medjani.  Kampoppsettet for turneringen finner du her.

Den franske A-landslagstroppen til VM i Frankrike offentliggjøres for øvrig samme dag som Toulon-festivalen starter, søndag 14.mai.

Fotballfest i Oslo sentrum
Vi minner om at supporterklubben trommer sammen til stor Liverpool-fest i Spikersuppa i forbindelse med FA-cupfinalen på lørdag. For mer informasjon om arrangementene anbefaler vi denne artikkelen.