Marseille antyder Cissé-problemer

I det som kan ses på som et taktisk forhandlings-utspill, antyder Marseille-formann Diouf at hans klubb vil slite med å møte Liverpools prisforlangende og Cissés personlige betingelser.

Marseille-formann Pape Diouf sier at det ikke vil bli lett for klubben å sikre seg Djibril Cissé fra Liverpool. Det virker nå nærmest sikkert at spissen forlater Anfield i sommer, etter spillerens siste bredside mot manager Benitez.

Cissé har selv hevdet at både Marseille, Lyon og Paris Saint Germain ønsker hans tjenester, og han har også slått fast at han er lysten på spill i Ligue 1 igjen.

Marseille har lenge uttrykt interesse for den tidligere Auxerre-spissen, men formann Diouf vet at han kanskje ikke har de beste kortene på hånda.

- Cissé er en veldig attraktiv spiller, og han har aldri lagt skjul på at han ønsker å spille for Marseille. Det ville ha vært spennende å hatt han i troppen. Men ettersom vi må kjøpe han fra en engelsk klubb, hvor han har veldig gode betingelser, vil det ikke bli lett for oss å gjennomføre overgangen, uttaler Diouf til magasinet France Football, og tenker da selvsagt både på overgangssum og spillerens personlige betingelser.

- På det nåværende stadium står han bare på ønskelisten vår. Skulle det bli noe konkret ut av dette, så blir det ikke enkelt å få alle brikkene på plass, slår Marseille-formannen fast.

Liverpool har som kjent satt en prislapp på £8M på spilleren de kjøpte for £14M for to år siden.