Marseille skal i nye møter med Liverpool

Marseille-president Pape Diouf bekrefter at han reiser til Liverpool kommende uke, for å forhandle videre om en overgang for Djibril Cissé. Ritchie Partridge på vei til Rotherham.

Marseille-president Pape Diouf bekrefter i dag til nettstedet til Sky Sports at hans klubb fortsatt ønsker å kjøpe Djibril Cissé fra Liverpool, selv om spilleren har brukket beinet, men sier samtidig at ingenting er undertegnet ennå.

- Vi er fortsatt veldig interesserte i Cissé. Jeg vil på det sterkeste benekte at han har skrevet under for Marseille allerede, men det har vært kontakt mellom klubbene. Jeg kommer til å reise til Liverpool kommende uke for å diskutere Cissé-overgangen nærmere med hans agent og hans klubb, siteres Diouf.

- Jeg har tro på at Cissé vil være restituert etter skaden allerede i september eller oktober, når man tar i betraktning hvor fort spilleren har kommet tilbake fra alvorlige skader tidligere.

Enkelte medier har meldt at Marseille allerede har blitt enige med Liverpool og Cissé om en låneavtale for kommende sesong, men Diouf insisterer altså på at disse forhandlingene fortsatt pågår.

Partridge nær kontrakt med Rotherham
Da Liverpool friga Ritchie Partridge i fjor sommer, fikk han en ettårskontrakt med Sheffield Wednesday. Da denne var omme fikk vingen også reisepass på Hillsborough. Nå rapporteres det i engelsk presse at Wednesdays naboklubb, Rotherham United, er nær ved å sikre seg 25-åringen.

- Ritchie er veldig entusiastisk med tanke på å komme hit, og vi tviler ikke på at han holder det nivået som kreves. Vi kan tilby han fast førstelagsspill, uttaler Rotherham-manager Alan Knill.