McAuley fornøyd med sesongen

Reservelagstrener Hugh McAuley tar tapet mot Manchester City i siste kamp med fatning, og sier seg fornøyd med sesongen. Money ble Walsall-manager. Simao til Fiorentina? Pennant linkes.

Selv om det ble tap 2-0 mot Manchester City i går kveld, fant reservelagstrener Hugh McAuley likevel positive aspekter ved kampen i Manchester. Han var på ingen måte en slagen mann etter nederlag i årets siste kamp for reservene.

En sterk vind gjorde spilleforholdene i østkanten av Manchester vanskelige, og hjemmelaget behersket dette best. De ledet 2-0 ved pause, etter å ha spilt med den kraftige vinden i ryggen. Liverpool kom mye mer med etter pause, og hadde sjanser nok til å kunne knipe det ene poenget.

- Vi hadde mer kontroll over spillet etter pause, selv om vi fortsatt manglet en del på å lykkes i angrepet. Jeg syntes vi spilte bra i andre omgang og viste karakterstyrke. Danny Guthrie og Besian Idrizaj var uheldige som ikke fikk nettkjenninger. City behersket forholdene bedre i første omgang, og satte oss under sterkt press. Begge scoringene deres kom etter at vi hadde sovnet i forsvaret, forteller McAuley til liverpoolfc.tv.

- Totalt sett har vi gjort unna en grei sesong med reservelaget, og det er mange positive aspekter å ta med seg videre. Jeg synes alle guttene har jobbet hardt og blitt bedre fotballspillere, legger han til.

McAuley trekker fram Lee Peltier som en av guttene som har hatt en meget god sesong, og treneren avslører at unggutten signerte en ny kontrakt nylig. Peltier har spilt på reservelaget gjennom hele sesongen og vist imponerende form, etter å ha slitt med skader i fjor.

- Lee Peltier har vært meget stabil på den sentrale midtbanen gjennom hele sesongen, og begynner virkelig å lære seg spillet nå. Han har utviklet en større fotballforståelse og er en sterk konkurransemann som nå må forbedre seg ytterligere neste år. Da bør han være en av de toneangivende spillerne på dette laget, mener treneren.

McAuley roser også sin trenerkollega Paco Herrera, som nå forlater Liverpool FC og returnerer til Spania i sommer.

- Paco er en utmerket trener, og en god mann. Jeg har virkelig trivdes med å jobbe sammen med han, og jeg synes det er synd at han reiser, avslutter han.

Money ble manager i Walsall
Den tidligere Liverpool-reserven Richard Money har blitt utnevnt som ny manager for Walsall på en toårskontrakt. Money må starte i League Two, ettersom det nå er klart at Walsall rykker ned. Money var i tillegg til Liverpool også innom Luton, Scunthorpe, Fulham og Portsmouth i sin tid som aktiv spiller. Han har manager-erfaring fra tidligere med Scunthorpe, AIK Stocholm og Västerås, samt australske Newcastle Jets, samt at han har vært trener i Nottingham Forest under Frank Clark.

Richard Money spilte 17 førstelagskamper for Liverpool tidlig på 1980-tallet.

Simao ender i Italia?
Skal man tro rapporter fra Italia skal Liverpool og Chelseas interesse for Benfica-vingen Simao ha kjølnet, og fra støvellandet meldes det nå at Serie A-klubben Fiorentina skal være favoritter til å sikre seg den portugisiske landslagsspilleren.

Pennant linkes
Tabloidpressen i Storbritannia mener at Birminghams Jermaine Pennant er det heteste tipset når Rafael Benitez skal handle inn en ny mann for høyreflanken. Det antydes at £3M skal være nok til at nedrykksklare Birmingham selger sin stjerne.