Medjani mottok trofé

Carl Medjani var kaptein da Frankrike vant U20 turneringen i Toulon. Uavgjort for Daniel Agger i EM for U21. Liverpool snappet stortalent foran nesa på Everton.

Vant på straffespark
Frankrike og Nederland spilte 0-0 i finalen av den prestisjefylte turneringen i Toulon for U20 landslag.  Vertene kunne til slutt ta i mot trofeet, etter straffespark-konkurranse.  Liverpools utlånte Carl Medjani har vært Frankrikes kaptein, og spilt alle kampene enten som midtstopper eller på høyresiden i et forsvar med tre bak.


3-3 for Agger
Italia utlignet i siste minutt da det ble 3-3 mot Danmark i EM for U21 landslag.  Daniel Agger spilte hele kampen i et rufsete dansk forsvar.


Adam Pepper valgte Liverpool
Ubekreftede meldinger på Merseyside sier at stortalentet Adam Pepper har valgt å skrive under en lærlingkontrakt med Liverpool.  14-åringen har i over tre år vært fulgt av klubber som Liverpool, Manchester United, Manchester City og Arsenal, men har trent sammen med Everton, som er favorittklubben både til Adam og hans far.  

Det var derfor ventet at midtbanespilleren ville binde seg til de blå, men kilder som liverpool.no har vært i kontakt med sier at unggutten likevel ønsket å være på akademiet til Steve Heighway & Co.  Det er ventet å komme mer om denne saken i løpet av de nærmeste dagene.