Mellor linkes til Preston

Lokalavisen Lancashire Evening Post linker Neil Mellor til Preston North End. Liverpool topper maraton-tabell. Den nye Boniek linkes til Anfield.

Lancashire Evening Post og nettstedet Preston Today linker i dag Neil Mellor til Preston North End. På Deepdale er man på utkikk etter en ny spiss, ettersom manager Paul Simpson skal være desperat etter å sikre seg forsterkninger med Brett Ormerod på skadelisten etter et benbrudd.

Mellor er på sin side heller ikke helt restituert etter sin siste kneoperasjon. 23-åringen er imidlertid tilbake i lett trening på Melwood.

En klubb med historie
Liverpool-fansen synger om visse andre klubber som ikke har noen historie å vise til, og en maratontabell i The Times viser at de har rett når de betrakter sin egen klubb som den engelske klubben med den mest suksessrike historien. Den ærverdige avisen har nemlig satt opp en tabell som går helt tilbake til starten av engelsk ligafotball. Man har gitt tre poeng for seier, og ett for uavgjort, siden oppstarten i 1888.

Liverpool, som har flest ligatitler med 18, troner øverst med 5 927 poeng på sine 3 643 toppseriekamper. Et gjennomsnitt på 1,63 poeng per kamp. Manchester United, med sine 15 ligatitler, følger på andreplass med 5 337 poeng på 3 287 kamper. Et snitt på 1,62 poeng per kamp. Arsenal, ligamester 13 ganger, kommer på tredjeplass med sine 5 780 poeng fra 3 643 kamper. Et snitt på 1,59 poeng per kamp.

Leeds, Aston Villa, Everton, Tottenham, Newcastle, Wolverhampton og Burnley er den videre rekkefølgen. Laget uten historie er for øvrig å finne helt nede på 14.plass, og må sanke 90 poeng hvert år de kommende 23 sesongene for å gå forbi Liverpool i poengsnitt. Liverpool har for øvrig vunnet flere toppseriekamper enn noen annen klubb, med sine 1 674 seire.

Ung polsk spiss linket
Polsk presse linker både Liverpool og Tottenham til den polske U19-spissen Dawid Janczyk. Legia Warzawa-spissen ble den store helten med hat-trick da vertsnasjonen slo Belgia 4-1 i U19 EM nylig. Dessverre holdt det ikke til avansement fra gruppe A for polakkene, ettersom de tapte både for Østerrike og Tsjekkia. Janczyk har allerede fått merkelappen ”den nye Zbigniew Boniek” i hjemlandet.