Mellor neppe til Hearts

Hearts-manager Graham Rix sier at det er lite sannsynlig at han nå klarer å overtale Neil Mellor til å flytte til Skottland. Charlton-kampen terminfestet.

Hearts-manager Graham Rix innrømmer nå at det ikke ser ut til at Neil Mellor havner i den skotske toppserieklubben. Samtalene med Liverpool-spissen skal nemlig stå i stampe.

- Vi prøver å kjøpe noen flere spillere, men jeg tror ikke Mellor kommer, siteres Rix nå hos britiske nettsteder.

Selv om 23-åringen står bak Peter Crouch, Djibril Cissé, Fernando Morientes med flere i spissenkøen på Anfield, er han lite lysten på å flytte til Skottland.

- Vi har fortsatt samtaler med Mellor, men det er vanskelig å gjøre fremskritt. Det har vært mange problemer forbundet med å bringe spilleren hit, innrømmer Rix.

Charlton-kampen terminfesten
Liverpools bortekamp mot Charlton, som ble utsatt på grunn av Liverpools deltakelse i Champions League-kvalifiseringen i august, er nå terminfestet. Kampen blir spilt på The Valley onsdag 8.februar kl. 20.00 lokal tid.

Vi gjør oppmerksom på at en eventuelle omkamper i 4.runde i FA-cupen er satt opp samme dag. Begge klubber henger som kjent fortsatt med i denne turneringen.

Soriano-bud?
Det spanske nettstedet Mundo Deportivo hevder i dag at representanter for Espanyols Jonathan Soriano har bekreftet at Liverpool med Rafael Benitez i spissen har lagt inn et bud på spilleren. Spilleren og hans representanter skal ha takket nei til en overgang fordi de mener det er bedre for Soriano å fortsette karrieren i Spania. Til en radiokanal i Barcelona skal agenten, Raul Verdú, ha uttalt at spilleren ikke har noen umiddelbare planer om å spille utenlands.

Spanske Jonathan Soriano Casas er 20 år gammel (født 24/9-85), og spiller på midtbanen.