Mellor på vei til Preston?

Sterke rykter om en overgang til Preston for Mellor. Benítez benekter Woodgate-interesse. Warnock ute i 10-15 dager. Billettinfo Chelsea borte.

Preston-manager Paul Simpson er på jakt etter ny spiss. Ryktene vil ha det til at Neil Mellor nå står høyt på ønskelisten til ”The Lilywhites” etter at en overgang for Sam Parkin (Ipswich) gikk i vasken. Mellor er akkurat tilbake etter langvarig kneskade og scoret i en treningskamp mot Wigan i midtuken. Simpson var trolig til stede på Racecourse Ground hvor 23-åringen så skarp ut. På Lancashire-klubbens nettsider siteres nå Simpson på at de er i samtaler med en Premier League-klubb om en avtale for en spiss. Preston ønsker imidlertid ikke å avsløre spillerens identitet, men Neil Mellor er sterkt linket.
- Vi har kommet til enighet med en Premier League-klubb om å snakke med en spiss. Vi håper å ha samtaler med ham i dag, og vi får se hvordan det går med det, uttaler Simpson.

- Det er to eller tre spillere vi har holdt øye med, men om vi kan få noen av dem er noe vi skal fortsette å arbeide med i helgen og til neste uke.

Opplysningene sier imidlertid ingenting om Preston ønsker et kjøp eller en låneavtale.

Benitez benekter Woodgate-interesse
Rafael Benítez avviser igjen spekulasjonene om en overgang for Real Madrids Jonathan Woodgate. Flere aviser i England skriver i dag at Liverpool skal være interessert i å sikre seg midtstopperen.
- Vi snakker ikke med Woodgate, kommenterer Benítez.

- Det er et rykte, og det var i avisene jeg først hørte om det. Det finnes ingen interesse for spilleren.

- Det er sant at vi har skadde forsvarsspillere. Carragher er skadet og kan ikke spille for England. Det er ingen alvorlig skade. Han kan være tilbake til Merseyside-derbyet.

- Riise og Warnock er ute i 10 til 15 dager, og Gabriel Paletta er skadet etter at han fikk et spark i kneet.

Billettinfo Chelsea borte
Liverpool har fått tildelt 3190 billetter til kampen på Stamford Bridge 17.september. De er priskategoriene £48 og £45 for voksne og £20 for barn/pensjonister. Kun sesongkortinnehavere som har registrert syv eller flere bortekamper i ligaen forrige sesong, kan kjøpe billett.