Mellor scoret for reservene

Liverpools reservelag spilte 1-1 mot Wigans nest beste i en treningskamp. Neil Mellor scoret de rødes mål. Robbie Foy fikk non-kontrakt i Scunthorpe.

Neil Mellor scoret Liverpools mål da reservelaget spilte 1-1 mot Wigan på Wrexhams Racecourse Ground i formiddag. Spissen nettet med en flott volley helt oppe i krysset mot klubben han var utlånt til sist sesong. 23-åringen er nettopp tilbake etter et langt skadeopphold.

Reservelagsmanager Gary Ablett var fornøyd med innsatsen foran ligaåpningen mot Manchester City neste tirsdag.
- Det var en god arbeidsøkt for guttene. Det var fint å se Neil Mellor score et fantastisk mål etter de siste skadeproblemene, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Mellor så skarp ut og var uheldig som ikke fikk hat-trick. Forhåpentligvis kan han fortsette slik nå og at skadeproblemene er historie.

- Wigan mønstret et sterkt lag med seks eller syv spillere som har spilt på førstelaget. Så det var en fin test for guttene.


Robbie Foy til Scunthorpe
Robbie Foy har endelig funnet seg ny arbeidsgiver etter at han ble frigitt ved sesongslutt. Kantspilleren har den siste tiden vært på prøvespill i Scunthorpe, og han scoret ”Goal of the Match” i reservelagskampen mot Sheffield Uniteds B-reserver forrige uke. Kantspilleren vant ballen på midtbanen, driblet av et par spillere før han løp fra to forsvarere og kunne sette ballen i nota. Kampen endte med 4-2-seier til Scunthorpe. Nå har ”The Iron” belønnet skotten med en non-kontrakt. Foy fikk ingen kamper for Liverpools førstelag, men satt på benken mot Tottenham i Carling Cup 2004/05. Han har de to siste sesongene hatt låneopphold i Chester og Wrexham.