Mellor skuffet over å måtte forlate Anfield

Dagen etter overgangen til Preston, legger ikke Neil Mellor skjul på at han er skuffet over at Liverpool-karrieren er over. Men nå vil han konsentrere seg om fremtiden på Deepdale.

Neil Mellor snakker i dag til liverpoolfc.tv om £500 000-overgangen til Preston North End. Spissen håper nå på suksess i Championship, da Liverpool-karrieren definitivt er over etter at han skrev under på en treårsavtale med opsjon på et fjerde år på Deepdale i går.

Manchester-fødte Mellor kan gjøre sin Preston-debut mot Cardiff allerede neste helg. Nå krysser han fingrene for at han har lagt alle skadeproblemene som forfulgte han i Liverpool bak seg.

- Jeg tror enhver spiller som forlater Anfield er litt skuffet, fordi Liverpool uten tvil er en av de beste klubbene i verden. Jeg har forlatt Anfield tidligere i forbindelse med ulike låneopphold, men å forlate klubben på permanent basis var et langt vanskeligere skritt å ta. Men nå er jeg klar til å kjempe helhjertet for Preston, sier spissen.

- Jeg er virkelig spent på fremtiden. Preston er en stor klubb, og har vært i play-off til Premier League de siste to sesongene. Jeg håper det kan bli enda bedre i år, og at vi rykker opp, legger han til.

- Folk vil nok nevne skadehistorien min i forbindelse med denne overgangen, men for meg handler det bare om å spille fotball nå. Forhåpentligvis får jeg sjansen til det på Deepdale. Jeg ønsker å legge fortiden bak meg, og konsentrere meg om fremtiden med Preston, avslutter han.