Mer skryt til Gerrard

Kun snakk om tid før Gerrard er verdens beste midtbanespiller, mener Rafa. Gerrard 4 mål unna målsettingen, og håper lagets form vedvarer. Gerrard bekymret for Englands sjanser i VM.

Steven Gerrards to fulltreffere sørget for 3-1-seier mot Aston Villa i går, og dermed står Liverpool-kapteinen bokført med 21 scoringer på 51 kamper denne sesongen. Rafael Benítez tror det kun er snakk om tid før Steven gerrard kan kalles for verdens beste midtbanespiller.
- Stevens første mål var bra, mens hans andre var utrolig. Dette er årsakene til at han er en av de beste spillerne i England og kanskje i verden.

- Han er mer moden nå og kanskje etter VM vil han ha etablert seg som den beste midtbanespilleren i verden.

- Han har så mye mer erfaring og kvalitet. Tra han med det til VM når han er virkleig motivert for å gjøre det godt for landet sitt, kan han bli enda bedre.

- Dette er tiden for ham å ta steget opp på et høyere nivå. Han kan score mål i Tyskland og løfte trofeet.

Gerrard sikter mot 25 scoringer
Steven Gerrard var også selv strålende fornøyd med scoringene, men målet er å nå 25 fulltreffere denne sesongen.
- Mitt andre mål var et av mine beste. Jeg visste så fort jeg traff at jeg hadde truffet godt.

- Vi fikk en god start og så ble vi slurvete og selvgode. Vi tillot Villa å komme tilbake i kampen. Vi reagerte veldig bra på deres utligning og vi fikk de neste to målene på et viktig tidspunkt. Fra da av var det komfortabelt.

- Jeg kunne ikke innbille meg at jeg kunne score så mange mål. Som midtbanespiller er målet å komme opp i tosifret antall scoringer denne sesongen. Jeg nådde det antallet tidlig i sesongen. Rafa fortalte meg at han ønsket 25. Så jeg antar at jeg må score fire mål til nå i våre to siste kamper, ellers har jeg mislyktes.

Gerrard håper lagets form vedvarer
Kapteinen er svært fornøyd med lagets form den siste tiden, og han håper det er mulig å fortsette slik neste sesong.
- Vi har nå vunnet 10 kamper på rad, åtte i ligaen og det er ligatittelform. Ideen nå er å fortsette med å være så stabile som mulig neste sesong. Dersom vi unngår de vanlige feilene på bortebane, vil vi være med i tittelkampen fra start. Vårt mål er å ta med nåværende formkurve inn i neste sesong.

Gerrard bekymret for Englands VM-sjanser
Steven Gerrard er nå bekymret for Englands sjanser i VM etter at Wayne Rooney (Manchester Utd) pådro seg et brudd i foten under gårsdagens kamp mot Chelsea.
- Alle lag uten Wayne Rooney er ikke like sterke. I mine øyne er han en av verdens beste spillere i en alder av 20 år. Det ville være en katastrofe for England å reise til VM uten Wayne. Han er forgudet rundt om i landet og han er vår nøkkelmann. Jeg tror det er umulig å ha suksess i VM uten Wayne.

- Forhåpentligvis slipper han å gå i gjennom hva jeg opplevde i 2004. Fra min erfaring kan jeg fortelle ham at det er et mareritt å se VM fra tv-stolen.