Merkelig situasjon for Fowler

De fleste fotballspillere vet hva fremtiden vil bringe når de bare har seks uker igjen av kontrakten med sin klubb. Slik er det ikke for Robbie Fowler.

Som vi var inne på i morgentimene, så holder Rafael Benitez fortsatt Robbie Fowler på pinebenken angående en ny kontrakt. Spanjolen akter tydeligvis å holde spissen på tå hev helt frem til sesongslutt, for å få det beste ut av han i de fem gjenværende ligakampene. Rafa vet godt at det er minimal sjanse for at Fowler kommer til å forhandle med andre klubber i mellomtiden. Fowler selv insisterer på at han ikke tar noe for gitt, og at han har innfunnet seg med situasjonen.

- Det er egentlig en merkelig situasjon å befinne seg i. De fleste spillere som har seks uker igjen av sesongen eller kontrakten sin ønsker å få fremtiden sin klarlagt så fort som mulig. Med meg er det annerledes, ettersom jeg ikke har noe i mot å vente til sesongen er over. Jeg ønsker bare å bli her, og håper bare å få et positivt svar når tiden er inne, uttaler Fowler til Liverpool Echo i ettermiddag.

- Jeg har ikke fått noen som helst indikasjoner på hva det blir til. Jeg har hele tiden visst at jeg er her på en korttidskontrakt og at manageren vil foreta en nøye evaluering av situasjonen når denne perioden er slutt. Rafa har tydeligvis ikke bestemt seg ennå. Dersom han har det, har han i alle fall ikke fortalt meg noe, forteller han.

- Alt jeg kan gjøre er å vente. Kommer han og forteller at jeg får ny kontrakt her, er det ingen som vil være lykkeligere enn meg. Men frem til den dagen kommer, skal jeg i alle fall ikke mase om dette. Jeg har vært fornøyd med mitt eget spill etter at jeg kom til Anfield igjen, og jeg vet ikke om jeg har mer å bevise for noen. Men det er ikke opp til meg å avgjøre om jeg har gjort nok til å fortjene en ny kontrakt. Jeg har ikke gjort så mange mål som jeg skulle ha ønsket, men jeg føler heller ikke at jeg har sviktet noen, legger han til.

Fowler sier ellers til Echo at det var en god følelse å score igjen, da han nettet mot West Bromwich på lørdag.

- Jeg har vært ute av laget den siste tiden, så det var fint å komme tilbake, score ett mål og gjøre en god kamp. Heller ikke denne gangen fikk jeg spille hele kampen, men jeg føler meg i bedre form nå enn da jeg kom hit i januar. Det hadde vært morsommere om jeg hadde bidratt til de andre flotte resultatene i det siste, men jeg skal ikke klage. Laget har spilt fantastisk den siste tiden, gjort mange mål og vunnet kampene. Jeg skjønner at det blir færre endringer på laget da.

- Det har vært spilt mange viktige kamper de siste ukene. Lag bak oss på tabellen har vunnet, men vi har respondert bra på dette. Seieren over Everton var enormt viktig, og kampen på lørdag var tøff. Bolton til helgen blir heller ingen enkel oppgave, avslutter Fowler.