Mindre penger for Hamann?

Kuvendingen til Dietmar Hamann kan føre til at Liverpool FC mottar mindre penger for tyskeren. Slik kan i alle fall en artikkel i Manchester Evening News tolkes.

Manchester Evening News kaster litt mer lys over overgangssummene i transfersagaen rundt Dietmar Hamann i dag. De skriver at Manchester City har gått med på å betale Bolton £300 000 i kompensasjon for tyskeren, når han i dag skriver under en toårskontrakt på City of Manchester Stadium.

Manchester-avisen hevder samtidig at Bolton fortsatt må forhandle seg frem til en symbolsk overgangssum med Liverpool for Hamann, ettersom den opprinnelige overgangen i følge flere kilder var en fri transfer som kunne øke gradvis opp til £500 000 etter visse kriterier/antall kamper.

Disse kriteriene blir nå utvilsomt ikke innfridd, og dermed må det således trolig forhandles på nytt mellom Bolton og Liverpool. Da trolig med utgangspunkt i overgangssummen som City nå betaler Bolton. Muligens ender spilleren selv opp med å måtte kompensere for eventuelle mellomlegg.