Momo øyner ligagull

Liverpools beste spiller så langt denne sesongen mener at de røde kan gi Chelsea kamp, men at man nå må konsentrere seg om ligastart og CL-kvalifisering. Uavgjort for juniorene.

- Jeg lærer hele tiden
Momo Sissoko har blitt kåret til Liverpools beste spiller både mot Maccabi og Chelsea og Rafa Benitez vil få vanskeligheter med å sette ut afrikaneren på en midtbane hvor Xabi Alonso og Steven Gerrard skal passes inn.  Inntil videre er den råsterke ballvinneren fornøyd med hele tiden å lære mer på Anfield.  Han mener dessuten at man vil være i stand til å gi Chelsea kamp neste sesong, men at man nå først må tenke på ligastart og å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League.

- Vi har fått en god start.  Alle jobbet hardt for seieren mot Chelsea, noe som var viktig.  Vi har vunnet enda et trofé, noe som betyr mye for oss.  Chelsea er et godt lag med mange gode spillere, men nå vet de hvor godt Liverpool kan spille mot dem og det var derfor denne kampen var betydningsfull, slår Sissoko fast.

- Det er mange gode lag i Premier League i år.  Arsenal, Manchester United og Tottenham er også gode.  Vi vet at vi har en bra sjanse, men vi må huske på å prioritere riktig.  Først må vi slå Sheffield United og siden Maccabi Haifa.

- Jeg har var fornøyd med mitt spill, men alle spilte bra.  Når hele laget gjør det godt er det enda bedre for meg.  Det var fint å bli kåret til banens beste i en kamp hvor vi vant et trofé.  Når fansen synger ditt navn gjør det at du ønsker å spille bra for dem hele tiden.  Jeg vet ikke hvorfor de liker meg så mye.  Kanskje er det slik at engelske fans trives med å se spillere som liker å vinne ballen og arbeide hardt.

- Jeg tror ikke at jeg er på samme nivå som en Steven Gerrard.  I går på trening hver dag for å prøve å lære fra Stevie og Xabi Alonso.  De er store midtbanespillere.  Jeg er fortsatt bare 21 og jeg lærer hele tiden.  Kanskje en dag vil man tenke det samme om meg.


0-0 for juniorene
Liverpools juniorer spilte 0-0 mot Argentinske Boca Juniors i deres andre kamp i den store turneringen i Villarreal.  De helrøde møter Real Madrid i neste kamp.