Morientes drømmer om finale

Fernando Morientes legger ikke skjul på at han foretrekker en finaleseier i Cardiff fremfor andreplass i ligaen. Marcus Pedersen på plass i Liverpool.

Fernando Morientes sier i et intervju med liverpoolfc.tv i dag at han heller vil ha en vinnermedalje i FA-cupen enn andreplassen i ligaen, dersom han blir tvunget til å velge.

- Det er bedre å vinne et trofé enn å ta andreplassen i ligaen, så akkurat nå tar jeg gjerne til takke med tredjeplass i ligaen og en vinermedalje i cupen. Det vil innebære en god sesong, slår han fast.

Spanjolen innrømmer at han drømmer om å gjøre vinnermålet i cupfinalen, men konkluderer med at så lenge Liverpool vinner turneringen er det ikke så viktig hvem som gjør målene.

- Jeg vet at alle spillerne og alle supporterne her ønsker at vi skal vinne denne turneringen. Cupen har mye høyere profil her i England enn i Spania. Her betyr den virkelig noe.

Morientes mener det er fullt mulig å slå Chelsea i semifinalen.

- Jeg tror Chelsea var en mye tøffere motstander tidligere i sesongen, da de vant kampene sine med klar margin. I det siste har de virket litt mer slitne, og har ikke vunnet like overbevisende. De virker ikke så uovervinnelige lenger, og det er noe vi kan dra nytte av om vi spiller opp mot vårt beste. At vi møter Chelsea i semifinalen vil i seg selv virke motiverende for våre spillere.

Morientes gjentar ellers at han akter å bli kontraktstiden ut i Liverpool, og at han fortsatt er sikker på at han kan bli en suksess i Anfield-klubben.

Marcus Pedersen på plass
Hamkams 15 år gamle stjerneskudd Marcus Pedersen ankom Liverpool i går for en ukes prøvespill med klubben. Spissen skal i dag spille i en treningskamp der et sammensatt lag fra akademiet møter et lag fra USA.

- Vi har blitt tatt veldig godt i mot her i Liverpool, og er veldig fornøyd med det som har skjedd så langt. Nå ser vi frem til resten av oppholdet, sier 15-åringens mor, Marianne Pedersen, til liverpool.no.

Den unge nordmannen skal stort sett trene på akademiet, men har også blitt lovet et par dager med trening på Melwood, sammen med spillerne der.