Morientes forberedt på exit

Fernando Morientes avventer sin skjebne på Anfield, etter et ”forferdelig år”. Fem unggutter frigitt. Le Tallec og Sinama-Pongolle til EM for U21 landslag.

Vil snakke med Rafa
En overraskende vraking fra den spanske landslagstroppen som snart reiser til VM var det siste mørke kapittelet i et skuffende år for Fernando Morientes.  Den spanske angriperen innrømmer at han aldri helt har funnet seg til rette i Liverpool, og virker forberedt på at det kan bli en ny arbeidsgiver fra sommeren av.

- Jeg har vært i Liverpool i halvannet år, og p.g.a. skader og andre ting har jeg aldri følt meg på topp.  Jeg må snakke med manageren for å høre om han ønsker meg, men jeg kan ikke bli her hvis jeg ikke får spille.  Jeg forlot Real Madrid fordi jeg følte at jeg ikke gjorde nytte for meg.

- Hvis jeg hadde spilt mer, hvis jeg hadde scoret 15 eller 20 mål mer, da kunne jeg ha forventet meg mer i forhold til landslaget.  Jeg har imidlertid ikke spilt bra.  Min måte å spille på var min garanti for en plass i troppen, men et forferdelig år har gjort en slutt på det.

Calliste frigitt
Ifølge LFC magazine vil følgende unggutter ikke få ny kontrakt i Liverpool:  Robbie Foy, Ramon Calliste, Paul Willis, Paul Lancaster og Callum Woods.  

Bladet skriver også at Neil Mellor, Darren Potter, David Raven og Zak Whitbread vil bli sendt ut på lån igjen til neste sesong.

Angripere til EM
Anthony Le Tallec og Florent Sinama-Pongolle er blant de 22 spillerne som Frankrike har tatt ut til EM for U21 landslag.  Sluttspillet foregår i slutten av mai