Møt Fairclough og Champions League pokalen!

David Fairclough blir med som ”hjelpetrener” i årets Supportercup. Fredag kveld kan du møte ham på Andy's Pub i Oslo. Sjekk mer om det som skjer i helgen.

I forbindelse med årets supportercup har LFCSCSB hentet over Liverpool legenden David Faircolugh.

Resultatene i supportercupen de siste årene har ikke vært mye å skryte av, men i år har supporterklubben fått med Supersub i trenerteamet. Forhåpentligvis gir dette den faglige og motiverende tyngden som skal til for å vinne den gjeve pokalen.

Selv om du ikke er med på laget, så fortvil ikke for både fredag og lørdag har alle Liverpool-supportere muligheten til å møte legenden samt ta bilder av en kopi av CL-pokalen!

 

David Fairclough debuterte for de røde 1975, og spilte totalt 153 kamper og scoret 55 mål. Selv om han fikk kallenavnet Supersub, så startet han faktisk 92 av sine 153 kamper. Målet mot St. Etienne som innbytter er det målet som de fleste husker han for, selv om han selv mener at målet mot Everton året før var hans beste scoring. Her fintet han bort seks Everton spillere før han dundret inn vinnermålet på Anfield.. også her som innbytter.


Legend Quiz på Andy's:

Fredag 2. juni arrangerer vi supportertreff på Andy’s Pub i Stortingsgata i Oslo. Andy’s ligger like ved Spikersuppa i sentrum, og bør være lett å finne.

Her begynner vi rundt kl 19.00. Det blir Q & A (spørsmål og svar) med David, samt at han forteller litt om livet som fotballspiller i verdens beste fotballag, mulighet for autografer og bilder (Husk kamera!).  Vi har Liverpool DVD’er på alle skjermer og selvsagt Liverpool musikk på lydanlegget.

NB  Vi har i tillegg en quiz som er laget av David Fairclough og Jan Mølby i felleskap.  Vær med og test dine kunnskaper mot andre supportere, og se hvor mye du kan av det David og Jan spør om. Quiz'en starter ca kl 20.00 og vil bli ledet av herr Fairclough.

Vinnerlaget på quiz'en får et komplett pokersett fra Ladbrokes, i tillegg til en runde fra baren.  2.plass betyr kr 500,- på spillekonto, mens 3.plass får kr 250,- på spillekonto.
 

 

Arrangementet er gratis for medlemmer, men det koster kr. 50 for ikke-medlemmer. Det vil være mulig å melde seg inn ved døra! Husk medlemskort!

I løpet av kvelden vil det bli trukket ut to billetter til Liverpool Legends - Norge i Ålesund.

Dette blir en skikkelig rød kveld, så møt opp og møt likesinnede!


Supportercupen

Lørdag 3. juni er det Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) som arrangerer supportercup på Voldsløkka på dagen. På kvelden er det supportertreff for alle supportere av britisk fotball på Harrys i Karl Johans Gate. Bare nevn at dere skal på treff med Supporterunionen. Her blir det rabatterte priser i baren, mulighet for å kjøpe litt mat, samt møte David Fairclough og CL-pokalen.

Opplegget starter fra kl 18 og varer utover kvelden. Arrangementet gir gratis inngang til diskoteket (NB! Ikke supporterutstyr!).
Dette er ikke et Liverpool treff, men mer generelt britisk fotball treff. Her vil flere norske supportere fra britiske lag være, så muligheten for gode fotballdiskusjoner bør absolutt være tilstede!

 

From The Manager: 

Lørdag 3 juni braker det igjen løs på Voldsløkka i Oslo. Liverpool stiller som vanlig med lag. Av 43 påmeldte spillere er det kun plass til 15 stykker. Det har ikke vært lett å plukke ut disse, blant mange gode søknader. Noen blir alltid skuffet og det er forståelig. Det er GØY å være med på supportercupen.

Neste år vurderer vi å melde på 2 lag.

 

I 1991 ble Supportercupen arrangert for første gang. Supportercupen er en fotballturnering for norske supportere av britiske supporterklubber og har blitt en stor suksess.

I år er 40 lag påmeldt pluss 4 på reservelista.

 

Liverpool er nr.9 på maraton tabellen. Av 63 spilte kamper har det blitt 34 seire, 11 uavgjort og 21 tap. Det har gitt 104 poeng. Første målet er å ta igjen Arsenal på 6 plass med 120 poeng.

 

Liverpool var i finalen i 1993 og 1994 men det ble dessverre tap. Vi venter stadig på den første bøtta. Kanskje skjer det i år ? Hadde vært utrolig moro. Jeg oppfordrer derfor alle som har mulighet til å ta seg en tur innom og heie på våre utvalgte. Som ekstra krydder i år, har vi David Fairclough på sidelinja. Her er der muligheter for en fotballprat og å ta bilder av vår tidligere super-sub.

 

Liverpool møter Burnley, Everton 2 og Chelsea i innledende runde. Tøffe kamper men ingen umulighet. Første kamp er mot Burnley på bane 3  kl.08.30. Så går det slag i slag. Finalen går kl.17.40. Kanskje vi er der – er du ?

 

Tom Bolstad

(manager) J

YNWA