Mot VM-debut for Carra

En skade for Gary Neville gjør at Jamie Carragher kan komme inn på høyrebacken for England. Boca Juniors vil spille cupfinale mot et Liverpool med trang terminliste.

Carra aktuell
Gary Neville forlot Englands trening etter et kvarter i går, da han pådro seg en skade bak i leggen.  Forsvareren vil ha en scan før det blir endelig avgjort om han kan bli klar til kampen mot Trinidad & Tobago kl 18.00 i dag.

Jamie Carragher er forventet å komme inn og spille sin første kamp i et VM-sluttspill dersom Neville må kaste inn håndkleet.  Owen Hargreaves kan være en annen kandidat, men scouseren er utvilsomt ”favoritt” til å få tilliten fra Sven-Gõran Eriksson.

Wayne Rooney er forventet å starte på benken etter at landslagsjefen i går uttalte at han regnet angriperen som kampklar.  Det vil i så fall trolig bety at Peter Crouch igjen starter sammen med Michael Owen på topp.  Steven Gerrard er et selvskrevent navn på den sentrale midtbanen.


Enda en kamp for LFC?
Argentinske Boca Juniors sier at man er innstilt på å spille ”Super Intercontinental Cup” mot Liverpool denne sesongen.  Kampen spilles mellom vinnerne av UEFA Super Cup, som Liverpool vant ved å slå CSKA Moskva, og mesterne i Sør-Amerika.  Ifølge Boca er imidlertid Liverpool noe lunkne til tanken, først og fremst p.g.a. et tett kamp-program.

- Vi har mottatt et brev fra UEFA hvor det sies at kampen må spilles, sier visepresidenten Pedro Pompilio i Boca Juniors.  – De har antydet at vi må spille med så mange førstelagspillere som mulig.

- Dette har vært vanskelig å få til siden Liverpool ikke har mange ledige datoer.  Vi har snakket om å spille to kamper, en i Buenos Aires og en på Anfield, og også muligheten om å bare spille en kamp på Bernabeu.

- Ledelsen i Liverpool har sagt at dersom vi ønsker å spille en slik kamp må vi komme til England.  

President Mauricio Macri i Boca antydet også at det kan være aktuelt at man spiller mot CSKA Moskva:  - Vi har så mange problemer med Liverpool i å finne datoer at det kan ende med at vi spiller kampen mot CSKA.