Myhre møter gamle favoritter

Med en Scott Carson som ikke er tilgjengelig vil Thomas Myhre stå i mål mot Liverpool på lørdag. Liverpool-quiz på Hamar i kveld.

Sjelden sjanse for landslagskeeper
Det vil være en sulten Thomas Myhre som møter Liverpool da man innleder ligarunden kl 13.45 førstkommende lørdag på The Valley.  Utlånte Scott Carson har vært fast mellom stengene hos bunnlaget, men vil ikke være tilgjengelig mot moderklubben.  Norges landslagskeeper holdt selv med de helrøde da han var yngre, men vil nå gjøre det han kan i møtet med John Arne Riise & Co for å holde buret rent og beholde plassen for Charlton.

- Jeg må falle eller bli skadd for ikke å stå denne kampen, sier veteranen til NTB.  – Jeg gleder meg veldig.  Det skal bli artig å få stå i mål igjen, jeg har vært lenge uten spilletid.

- Jeg skal gjøre mitt beste på lørdag slik at manageren ikke kan sette meg ut igjen, understreker Myhre.  – Det er en trykket stemning blant spillerne.  Vi er ikke stabile nok og har ikke maktet å følge opp gode kamper.  Men vi må ha troen. 

- Jeg har stor respekt for John Arne Riise, selv om han ikke alltid får den anerkjennelsen i Norge som han fortjener.  Han jobber hardt, har en fryktet venstrefot og spiller fast på venstreback hos et av Europas beste lag.


Rød kveld på Hamar
RedHeds på Hamar arrangerer i kveld Liverpool-quiz på utestedet Docile.  Det hele starter kl 20.00.  RedHeds lokker med fine premier og tidligere ”Årets Supporter”, Bjørn ”Airbag” Hanssen, som quiz-master.  Møt opp!