Nå gjelder det for Robbie Fowler

Må prestere opp mot sitt beste resten av sesongen. Talentsjefen stråler etter ungguttas semifinaletriumf.

Da Robbie Fowler returnerte til Liverpool i januar, var de fleste klar over at han ville trenge tid for å nå sin fysiske toppform.

Samtidig var det klart at han ikke ville få all verdens med tid, fordi han i løpet av innspurten på sesongen måtte bevise at han er verdig en ny kontrakt. Det har han fortsatt ikke bevist.

- Målet hans mot Fulham forandrer ingenting sånn sett. Du kan ikke avgjøre en spillers framtid på grunnlag av ett mål. Han må fortsette å spille som han gjør nå, og så skal vi etter hvert ta en ærlig prat, forteller Liverpools manager, Rafael Benitez.

Når det er sagt, er spanjolen svært fornøyd med spillerens framgang så langt. Samtidig tror han at framgangen vil fortsette.

- Robbie har arbeidet hardt sammen med de fysiske trenerne, og han vil nok bli bedre den kommende måneden enn han har vært de tre foregående, tror Benitez, som tillegger at Fowler selv har et ønske om å spille for klubben i mange år.

Det ønsker manageren også selv at skjer, men bare hvis Fowler kan bevise at han er god nok. For det er han definitivt på sitt beste, vet Benitez.

- Om vi skulle ha kjøpt en Robbie Fowler som var i toppform og som scoret mange mål, ville det blitt dyrt. Kanskje ville det ha kostet £10 millioner, om ikke mer. Muligens kan han bli en fantastisk spiss for denne klubben igjen. Hvis jeg derimot sier nei, må vi lete etter en annen spiss, understreker Benitez.

Han antar at beslutningen vil bli tatt før sesongslutt, og da ikke basert på hvor mange mål spissen har scoret, men på hvor stor framgangen har vært, totalt sett.

I dag kan Liverpool-helten gjøre nye framskritt når de røde møter Newcastle fra klokka 14.30. Kampen sendes på Canal+ Sport. Liverpool.no følger også kampen direkte, samt sender ut sms-meldinger om kampens viktigste begivenheter



Glad Academy-sjef
Sjefen for Liverpools ungdomsakademi, Steve Heighway, er strålende fornøyd etter at Liverpool fredag kvalifiserte seg for finalen i FA Youth Cup.

- Det var en utrolig kamp, og det sender ut en fantastisk beskjed om kvaliteten på ungguttene til denne klubben, stråler Heighway.

Særlig var han imponert av at rødtrøyene aldri ga opp, tross knallhard motstand fra Southampton U18.

- Denne kampen hadde så mange vendinger, men gutta var fantastiske, og jeg er stolt av dem. De hadde dessuten stort mot da det kom til straffesparkkonkurransen, særlig tatt i betraktning at sju av dem er under 17 år gamle, påpeker Heighway.