Nando kjemper videre

Fernando Morientes håper han fortsatt har en fremtid på Anfield. Rafa har begynt å se fram mot Chelsea, og støtten fra fansen. Liverpool linket til spansk investor.

Morientes ikke til Tyrkia
Rafael Benitez har i de siste kampene valgte å benytte Luis Garcia, Steven Gerrard og Harry Kewell som ”hjelpere” til det første spissvalget Peter Crouch.  Da i første rekke å utnytte kvalitetene til lille Luis ved siden av store Peter.  Mot Everton betydde det at Robbie Fowler og Fernando Morientes satt på benken, mens Djibril Cissé måtte se kampen fra tribunen.  Fremtiden til de tre sistnevnte er usikker i Liverpool, selv om tipsene nok går i retning av at Fowler får en ny og kort kontrakt.  For Morientes og Cissé kan imidlertid situasjonen være at de må se seg om etter nye arbeidsgivere til sommeren.

Fernando Morientes er imidlertid ikke villig til å gi opp sin tid på Merseyside uten en fight, og sier kort og konsist at han ikke ser på muligheten til å reise og at han mener å ha mye ugjort i helrødt.

- Jeg tenker ikke på å forlate Liverpool.  Jeg har hørt at det er rykter fra Tyrkia, men det interesserer meg ikke.  Folk har ennå ikke fått se den virkelige Fernando Morientes.


Snart semifinale
Det er ennå et halvt dusin ligakamper igjen å spille, men Liverpools supportere vil i stadig større grad se fram mot en semifinale i FA-Cupen 22.april mot Chelsea.  Rafael Benitez har også uttalt seg om kampen på Old Trafford, hvor tusenvis av røde supportere vil være like klare som de ute på banen.  Rafa mener da også at klubbens supportere kan være tungen på vektskålen i nok et stort oppgjør mot ligalederne.

- Våre supportere vet hvilken viktig dag det vil være for oss og de vil være mer høylytte enn noen.  De kan begynne med å vinne kampen på tribunen.  Atmosfæren sist vi møtte dem i cupkamp var utrolig og jeg vil gjerne se noe lignende.

- Vi har spilt mange kamper mot dem i løpet av de siste par sesongene.  Den vanskeligste var denne sesongen på Anfield hvor vi slapp inn fire mål.  Den neste kampen vil bli helt annerledes.  De er gode, men det er vi også og vi har mye selvtillit.  Det er normalt å ha en slik rivalisering siden vi er to klubber som begge ønsker å vinne trofeer.


Rykte om investering
Den seriøse avisen The Independent har i dag en artikkel om at spanjolen Juan Villalonga skal være interessert i å investere i Liverpool FC.  Villalonga er tidligere president i den spanske telegiganten Telefonica.  The Independent har imidlertid ingen sitater eller kilder å komme med, og hele saken må betraktes som spekulasjon.  Liverpool har valgt å ikke kommentere dette, noe de aldri pleier å gjøre i slike saker.