Newcastle sikter mot Europa

”Skjærene” har forsvarspillere tilgjengelig igjen, og Terry McDermott sier at man sikter på å kvalifisere seg til UEFA-Cupen. Dato for eventuell omkamp i FA-Cupen.

- Newcastle må vinne
Terry McDermott er scouseren som har spilt for både Newcastle og Liverpool, men som i de siste årene har vært assistent for ikke mindre enn fire managere i nordøst.  Humørsprederen er av den oppfatning at de gode resultatene som de sorte og hvite har hatt i det siste under fungerende sjef Glenn Roeder kan bringe Newcastle til Europa.  En 6.plass i Premier League vil garantere spill i neste års UEFA-Cup.

- Vi har en like god sjanse til å komme blant de seks beste som noen annen, sier Terry Mac før møtet med de røde på søndag.  – Vi hadde en tøff kamp mot Man Utd og vi står overfor en ny vanskelig kamp mot Liverpool.  Hvis vi kan vinne den siste vil det gi et godt utgangspunkt foran resten av sesongen.

- Jeg sa før sesongen, og vår formann sa det samme, et det minste en kunne forvente var kvalifisering til Europa.  Da behøver vi å vinne noen kamper fremover, og matchen på søndag er veldig viktig for oss.

- Det er alltid hyggelig å spille mot Liverpool siden det er underholdende kamper.

Newcastle vil ha forsvarspillerne Titus Bramble og Craig Moore tilgjengelig igjen etter skader, mens Stephen Carr fortsatt er ute.  Manager Glenn Roeder ga sist uke Emri og Albert Luque sist uke fri til å reise en tur hjem til henholdsvis Tyrkia og Spania.  Ifølge lokalpressen er det imidlertid bare Emre på midtbanen som forventes å få spille av de to til helgen.


Omkamp mot Birmingham
Dersom Liverpool spiller uavgjort mot Birmingham i FA-Cupen førstkommende tirsdag, vil omkampen bli spilt onsdag 12.april kl 21.00.