Noel White trekker seg

Liverpool har i kveld kommet med en pressemelding om at Noel White har trukket seg fra styret. Siste fra ryktebørsen.

Grunnen til at White trekker seg, er at det er bekreftet at det var han som anonymt kom med kritkken av Benítez i en riksavis i forrige uke.

- Det er en trist dag både for klubben og Mr White, som har vært medlem av styret i 21 år. Uansett, dette er ikke måten Liverpool jobber på, og en diskusjon som dette burde vært holdt på styrerommet. Det er viktig at vi holder sammen, både på og av banen, sier Moores til Liverpoolfc.tv

White har selv uttalt seg om saken, og synes det er trist å slutte i stillingen.

- Det er med stor anger jeg har levert min oppsigelse som styremedlem. I 21 år har jeg hatt æren av å jobbe i denne fantastiske klubben. Etter å ha sett oppstyret etter kommentarene mine i avisen, både på styreformannen, styremedlemmer, manager og supportere, er det å si opp den riktige tingen å gjøre.

- Det var aldri min intensjon å skape oppstyr, og jeg trodde aldri uttalelsene mine skulle få så mye oppmerksomhet. Jeg må uansett ta konsekvensene for det jeg har gjort. Jeg har alltid fått mye støtte fra styreformannen, styret, klubben og støtteapperat, og jeg vil ønske Liverpool Football Club all suksess.

Klubben ser nå på saken som avsluttet, og det vil ikke bli gitt flere kommentarer.

Siste fra ryktebørsen
Luis García skal være mål for den italienske Serie A-klubben Fiorentina, ifølge italiensk media. Fiorentina planlegger å legge inn bud i januar på spanjolen, som har 18 måneder igjen av sin kontrakt med de røde.

Liverpool skal sammen med Everton jakte Crewe Alexandras stjerneskudd Nicky Maynard. Maynard er angriper, og har scoret 8 mål på sesongens første 15 kamper.

Ellers blir Liverpool nok en gang linket til de italienske spissene Daniele Caccia og Andrea Caracciolo. Rapporter i Italia sier at Liverpool skal prøve seg med ett bud i januar. Spesielt Caracciolo ble linket mye i sommer, men det stilnet da Kuyt kom fra Feyenoord.
Caccia er kanskje ett mer ukjent navn, men hans agent mener Liverpool har jaktet ham lenge.

- Jeg vet at Liverpool har fulgt min klient det siste året, men Piacenza vurderer ham som uerstattelig, og derfor ble det ikke noe av. Akkurat nå vet jeg ikke om de fortsatt følger ham.