Nordmennene fikk nei på sitt første bud

VG følger i dag opp sitt oppslag fra i går om det norske konstortiumet som vurderer å kjøpe seg inn i Liverpool, og skriver at LFC har avslått det første utspillet fra Øystein Stray Spetalen & Co.

VG skriver at de vet at den norske investorgruppen med Spetalen, Petter Stordalen og Christian Eidem har skissert et tilbud overfor ledelsen på Anfield. Det skal ha blitt kontant avvist av Rick Parry og David Moores.

Fra engelske kilder får imidlertid VG opplyst at klubben anser de norske investorene som «troverdige». Da spanjolen Juan Villalonga forsøkte å kjøpe klubben, var Parry raskt ute og sa at den tidligere sjefen for telecom-giganten Telefonica ikke hadde de økonomiske musklene som skulle til.

VG hevder at klubbledelsen skal være langt mer positivt innstilt til de norske milliardærene Spetalen og Stordalen. Men Liverpool mener nordmennene i sitt første utspill undervurderte klubbens verdi kraftig.

Nå er det store spørsmålet om Spetalen, Stordalen og Eidem vil komme på banen med et nytt og forbedret tilbud.

Øystein Stray Spetalen nekter fortsatt å si noe som helst om Liverpool-planene. Også hvorvidt grupperingen jobber med et nytt tilbud.

Liverpools tidligere stjernespiss John Aldridge er ikke negativ til det norske forsøket, ifølge den norske riksavisen.

- Klubben trenger å få injisert ny kapital. Om det kommer fra Norge eller andre steder, spiller ingen rolle. Det som betyr noe, er at de vil det beste for klubben, sier Aldridge til VG.