Ny drakt offentliggjøres mandag

Hjemmedrakta for kommende sesong avsløres mandag. Samarbeidet med Crewe avsluttet. Utsolgt på Gresty Road.

Liverpoolfc.tv skriver at den nye hjemmedrakta fra Adidas for kommende sesong skal offentliggjøres på mandag. Det vil skje under en spesiell lansering med flere førstelagsspillere tilstede. Drakta kommer imidlertid ikke på markedet før 10.august.

Samarbeidet med Crewe avsluttet
I 1997 kjøpte Liverpool Danny Murphy fra Crewe. Det var starten på et klubbsamarbeid, hvor flere av Liverpools reservelagsspillere gikk på lån til Gresty Road. Stephen Wright, Alan Navarro, Jon Newby, Murphy og Jon Otsemobor fikk alle nyttig førstelagserfaring hos ”The Railwaymen”. Men samarbeidet sloknet etter at Gerard Houllier tok over etter Roy Evans, og enda mer da Rafa Benítez ankom.
- Det er ikke noe bestemt samarbeid med Liverpool mer, uttaler Crewes assistentmanager Neil Baker.
- Da Roy Evans og den gruppen var i sjefsstolen var samarbeidet sterkt, men etterpå har det ikke vært slik, selv om Dario Gradi kommer godt overens med Rick Parry. Det har vært til hjelp for oss.
- Vi har ikke den forbindelsen vi hadde med Liverpool tidligere, men vi kjenner til de fleste av deres unge spillere og hvordan de gjør det. Jeg og sjefsspeider Glyn Chamberlain ser ungguttene deres i reservelagskamper, så vi holder rede på det, avslutter Baker.

Utsolgt i Crewe
Treningskampen mot Crewe i morgen er nå utsolgt, melder nettsiden til Crewe Alexandra. Det betyr rundt 10000 tilskuere på Gresty Road, eller Alexandra Stadium som det offisielt skal hete.