Ny operasjon for Harry Kewell

Liverpools nummer 7 har gjennomført nye inngrep i Australia, som skal ha vært vellykket, men er minst fire måneder unna et comeback. Liverpool med fotballskole i Haugesund.

Marerittet fortsetter for Harry
Harry Kewell gjennomførte i sommer tre operasjoner for spesielt å prøve å kurere langvarige problem i ankel og lyske, samt en bakterieinfeksjon som spilleren fikk under VM i Tyskland.  Nå sier Harry at han har hatt nye inngrep, som har vært en suksess, men som vil gjøre at vi snakker tidlig vår før han kan håpe å være tilbake på banen igjen.

- Det kommer til å gå en stund, og vi snakker om etter februar en gang, forklarer Kewell.

- Jeg bare kribler etter å kunne begynne å spille igjen.  Foten er litt sår for øyeblikket og min lyske er det samme.  Jeg ble operert på fredag og kirurgene er veldig fornøyd.  Jeg skal møte dem igjen kommende fredag for å høre om jeg kan få klarsignal til å reise tilbake til England.

- Det har vært syv harde uker så langt, og jeg ser virkelig fram til å komme hjem og være sammen med min familie igjen.


Akademiet til Haugesund
Ifølge Haugesund Avis vil trenere fra Liverpools ungdomsakademi arrangere en fotballskole i Haugesund i slutten av juni.  Det er klubben Haugar som står bak.  Dette etter at de røde sendte sine ungdomstrenere på lignende opplegg i Karlstad og på Øyer sist sommer.

- Vi er svært glade for å ha fått i stand dette samarbeidet.  Håpet er at det vil bli attraktivt og populært.  Dette blir forhåpentligvis den største fotballskolen Haugar noen gang har avviklet, sier ungdomsleder Terje Hestvik.

- Det at det kommer hele tolv trenere tar vi som et tegn på at det blir et seriøst opplegg og at Liverpools satser på dette.  Det skal bli spennende å se hvordan en engelsk fotballskole er i forhold til de norske som avvikles sommerstid.

- Vi vil sende ut invitasjon etter hvert, men det blir neppe før jul, sier Hestvik.  Han regner med at det vil bli plass til mellom 170 og 180 gutter og jenter i alderen åtte til 15 år på skolen.  Ungdomslederen understreker også at dette ikke er ment som noen eliteskole.

- Vi håper å kunne dra nytte av det på andre måter også.  For eksempel at våre trenere kan reise til Liverpool for å studere hvordan de jobber der.  Men i denne omgang har vi kun avtale om fotballskole, sier Hestvik.

- Det er klart det er viktig å bli koblet til en av de største klubbene i verden.  Dette kan bli gull for Haugar, avslutter Terje Hesvik.