Ny sjanse for Agger?

Rafael Benitez antyder at Daniel Agger får starte sin tredje kamp for Liverpool i kveld. Dansken vil trolig erstatte Sami Hyypiä.

Rafael Benitez vurderer sterkt å starte med Daniel Agger i midtforsvaret mot Fulham i kveld. Det skriver Liverpool Echo i ettermiddag.

Chris Bascombe går langt i å antyde at dansken vil erstatte Sami Hyypiä. Finnen skal fortsatt ikke være 100% restituert etter sin hamstringskade.

Liverpool har et hektisk kampprogram den kommende tiden. Etter kveldens kamp bærer det til Newcastle på søndag. Deretter er det kvartfinale i FA-cupen i Birmingham tirsdag kveld og lokalderby mot Everton på Anfield neste lørdag. Behovet for å rotere på mannskapet er derfor så absolutt tilstede.

Agger står bokført med to kamper for de røde etter overgangen fra Brøndby.

- Daniel Agger er en mulighet for oss. Han har trent veldig hardt, og han har fighteregenskaper som vi trenger for øyeblikket, skal manager Benitez ha uttalt til lokalavisen.

Echo forventer også at Robbie Fowler får tillit fra start i angrepsrekka. Dietmar Hamann og Steven Gerrard ser også ut til å være selvskrevne på den sentrale midtbanen i kveldens kamp, ettersom Xabi Alonso er suspendert.