Ny spiller på vei?

Søndagsavisene er fulle av overgangsrykter. Det antas at Liverpool henter inn en ny spiller i løpet av neste uke. Real Sociedad interessert i å låne Mark González.

Søndagsavisene i England er som vanlig spekket med overgangsrykter. Det spekuleres nå i at Liverpool er i ferd med å forsterke stallen ytterligere.
- Jeg tror vi vil hente inn en ny spiller i løpet av få dager, påstås det at Rafael Benítez skal ha sagt til tabloidpressen.

Real Sociedad interessert i Mark González
Spansk presse melder at Real Sociedad håper å få låne Mark González for resten av sesongen dersom Mark González ikke får innvilget arbeidstillatelse (svar forventes 25.januar) i England. Også Espanyol har vist interesse for den raske kantspilleren. Chileneren har allerede trent med sine kommende lagkamerater på Melwood. Se bilde fra fredagens trening (González på Carraghers høyre side.).

Wright-Phillips linket
Liverpool fortsetter å bli linket med Daniel Alves i Sevilla, men nå hevdes det også at de røde er ute etter Shaun Wright-Phillips i Chelsea. Høyrekantspilleren kostet Chelsea £21M, men har slitt med lite spilletid i London-klubben. 24-åringen trenger å kamptrening for å øke sjansene til å komme med i Englands VM-tropp. En låneavtale sies å være mest aktuelt. Hvorvidt Jose Mourinho er lysten på å la spilleren gå til en sterk konkurrent, er et annet spørsmål.