Nye Anfield mot snarlig avgjørelse

Rick Parry lover at en endelig beslutning om Liverpools planlagte stadion i Stanley Park bare er noen uker unna. Liverpool reddet Wrexham.

- Vi kan ikke feile
I et intervju med BBC radio sier Rick Parry at man nå står foran en snarlig avgjørelse i den langstrakte og mye omtalte saken om en ny stadion i Stanley Park.  Kostnader skal ha økt til £190, som begynner å nærme seg det dobbelte av hva banen med plass til 60.000 først var beregnet til å koste, og det har syntes klart at klubben på egenhånd ikke ville ha midler til å gå i gang med prosjektet.  Om to uker går også fristen ut for å ha klar en finansieringsplan som skal sikre kommunale midler til opprusting av området rundt en eventuell ny arena.  Det er likevel en offensiv daglig leder som ikke legger skjul på at man vil gjøre absolutt hva man kan for å opprettholde en plan som allerede har kostet mye penger, og som vil bety mye tapt prestisje dersom man feiler.

- Det er mye arbeid som foregår og situasjonen står foran en nokså snarlig avgjørelse, sier Parry.

- Det er et enormt viktig prosjekt og vi snakker helt klart om uker.  Dette er noe vi er fast bestemt på å få til, for mye arbeid er blitt gjort til at vi skal feile på siste hinder.


£100.000 til Wrexham
Wrexham tjente £100.000 på pre-season kampen mot Liverpool sist lørdag, da de røde fra Anfield sa fra seg egne inntekter av kampen.  På Racecourse Ground regner man da med at man har hodet over vannet, etter flere år med store problemer.

- Dette er slutten på en lang, lang kamp, sier Geraint Parry i Wrexham.  – Styret i The Football League har sanksjonert at vi er under administrasjon og det er noen detaljer som gjenstår, men det å gi klubben over til nye eiere er veldig nærme.

- Liverpool har vært absolutt fantastisk ovenfor denne klubben siden vi kom i problemer, fortsetter manager  Dennis Smith.  – Vi kunne ikke ha spurt om noe mer fra et lag i Premier League, som har vist at de ikke bare bryr seg om seg selv men også fotball generelt.  De har holdt oss levende.